Στο υπό κατασκευήν νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε ο Θωμάς Μαύρος.
Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο της Ενωσης και μάλιστα φωτογραφήθηκε κάτω από τον πυλώνα που έχει την μορφή του στη μία πλευρά του γηπέδου.
Την φωτογραφία τράβηξε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, η οποία την ανέβασε και στα σόσιαλ, σε μία συγκινητική στιγμή για τον ίδιο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.