Ο Νίκολα Γιόκιτς γιόρτασε μαζί με τα αδέλφια του τη νίκη επί των Χιτ σε κλαμπ του Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

Ο Νίκολα Γιόκιτς γιόρτασε μαζί με τα αδέλφια του τη νίκη επί των Χιτ σε κλαμπ του Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

Στο πιο πολυσυζητημένο ματς των τελευταίων εβδομάδων στο NBA οι Νάγκετς επέστρεψαν στις νίκες με τον Γιόκιτς να είναι και πάλι κορυφαίος και τον Σέρβο σέντερ να.... πανηγυρίζει τη νίκη επί των Χιτ μαζί με τα αδέρφια του

Jokic23
Στις 8 Νοεμβρίου οι Ντένβερ Νάγκτετς υποδέχθηκαν τους Μαϊάμι Χιτ με τον αγώνα να σημαδεύεται από το επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Νίκολα Γιόκιτς, Μαρκίφ Μόρις το οποίο εν τέλει έφερε όλη την ομάδα των φιλοξενούμενων να περιμένουν τον Σέρβο στα αποδυτήρια με άγριες διαθέσεις...

Η σύρραξη αποφεύχθηκε αλλά η ένταση παρέμεινε και με δεδομένο ότι ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων ήταν για τις 30/11 οι... απειλές προς τον Σέρβο έβαλαν στο κόλπο και τα αδέρφια του Νεμάνια και Στράχινια Γιόκιτς οι οποίοι είναι η... σκιά του μικρού της οικογένειας.



Κι από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα είναι κανονικά και στο Μαϊάμι όπως και έγινε καθώς βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο των Νάγκετς παρακολουθώντας τον Νίκολα να οδηγεί το Ντένβερ στη νίκη με 120-111 έχοντας 24 πόντους, την ίδια ώρα που ο Μαρκίφ Μόρις ήταν στα πίτς λόγω τραυματισμού.

Κλείσιμο


Παρά το θόρυβο που είχε προκληθεί στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό (στη φωτό διακρίνονται τα δύο αδέρφια με τον περίφημο Σέρβο ατζέντη Μίρσα Ραζνάτοβιτς) με εξαίρεση τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του για τις οποίες πάντως όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου χαμογέλασε κι απάντησε αφοπλιστικά: «Έχω παίξει στη Σερβία... Μακάρι να μπορούσατε να το ζήσετε.»

Jokic_Borthers1






αλλά για την οικογένεια Γιόκιτς αυτή η νίκη είχε ιδιαίτερη σημασία κι έτσι τα τρία αδέρφια με την παρέα τους βρέθηκαν σε γνωστό κλαμπ του Μαϊάμι όπου τους υποδέχτηκαν με φωτεινές πινακίδες που έγραφαν το όνομα του Νίκολα Γιόκιτς και την... ιδιότητα του MVP!



Τα φώτα έπεσαν πάνω στους τρεις θηριώδεις Σέρβους, οι οποίοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Για χάρη τους, το κλαμπ σταμάτησε το κανονικό μουσικό πρόγραμμα και έπαιξε τον ύμνο της Σερβίας, προκαλώντας χαμόγελα στους αδερφούς Γιόκιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης