Ηρακλής: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καρβέλας

Ηρακλής: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καρβέλας

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ και ειδικά σε εκείνον του Ηρακλή, αφού ο Δημήτρης Καρβέλας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών

Screenshot_6
Ο Δημήτρης Καρβέλας έφυγε από τη ζωή στα 64 του μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του Ηρακλή και του ελληνικού μπάσκετ. Υπηρέτησε τον Γηραιό τα τελευταία χρόνια σαν τεχνικός διευθυντής.

Ήταν τεχνικός υπεύθυνος της Ομοσπονδίας για την Εθνική Ομάδα των Νέων με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας το 2016 στη Χαλκίδα, κερδίζοντας στο Μικρό Τελικό τους Κροάτες. Ακόμα, έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με τη χρυσή γενιά των 97άρηδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας στο Βόλο το 2015, κερδίζοντας τους Τούρκους στον τελικό, ενώ την ίδια χρονιά διετέλεσε το ρόλο του τεχνικού υπευθύνου της Εθνικής Ελλάδος στην ηλικία των Κ-20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ηράκλειο Κρήτης κατακτώντας την τέταρτη θέση, χάνοντας στο Μικρό Τελικό από τους Τούρκους. Το 2017 πάλι με μάνατζερ τον Δημήτρη Καρβέλα, η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη.

Έχει διατελέσει επίσης προπονητής των ομάδων Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης (την οποία ανέβασε από τη Δ΄ΕΣΚΑ στην Α΄ΕΣΚΑ), ΑΛΦ Αλίμου, Ακαδημία Ηλιουπολης, Σουρμένων, Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Αστέρα Εξαρχείων κ.α. Επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο.

Το αντίο του Ηρακλή στον Δημήτρη Καρβέλα

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που "έφυγε" σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος. Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το "παρών" τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.





ΠΗΓΗ: GAZZETTA


Ειδήσεις σήμερα:

«Η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα», λέει ο Παπανδρέου από τις πληγείσες περιοχές στην Πάτρα

Άλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 4,3% το Νοέμβριο «βλέπει» η Eurostat

Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης