ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ligue 1: Οριστική διακοπή στο Λυών - Μαρσέιγ - Χαστούκι στον οπαδό που πέταξε το μπουκάλι - Δείτε βίντεο

Ligue 1: Οριστική διακοπή στο Λυών - Μαρσέιγ - Χαστούκι στον οπαδό που πέταξε το μπουκάλι - Δείτε βίντεο

Έπειτα από δυο ώρες διαβουλεύσεων τελικά κρίθηκε πως η ασφάλεια των παικτών δεν είναι εξασφαλισμένη και αποφασίστηκε οριστική διακοπή - Ο δράστης που πέταξε το μπουκάλι στον Παγιέ... συνελήφθη, αλλά πριν βγει εκτός γηπέδου «έφαγε» σφαλιάρα από τον αρχηγό του συνδέσμου της Λυών

lyon_marseille
Ο κύβος τελικά ερρίφθη... έστω και με καθυστέρηση περίπου δυο ωρών. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η προσωρινή διακοπή στο Λυών - Μαρσέιγ μετατρέπεται σε οριστική, με τον ρέφερι του ντέρμπι να αρνείται να δώσει συνέχεια στην αναμέτρηση για την 14ή αγωνιστική της Ligue 1.

Θρυαλλίδα για ακόμη μια επεισοδιακή εξέλιξη στη Γαλλία στάθηκε το μπουκάλι που δέχθηκε στο πρόσωπο ο Ντιμίτρι Παγιέ μόλις στο 4΄του αγώνα, με τον άσο των Μασσαλών να σωριάζεται στο έδαφος και τις δυο ομάδες κατόπιν να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.



Ο  «ανεγκέφαλος» που εκτόξευσε μπουκάλι στον Παγιέ και προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι με τη Μαρσέιγ βρέθηκε από τους ανθρώπους της Λυών και... συνελήφθη.

Κλείσιμο


Ωστόσο πριν τον βγάλουν εκτός γηπέδου «έφαγε» σφαλιάρα από τον αρχηγό του συνδέσμου οπαδών.



Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η αναμέτρηση βρισκόταν και με τη... βούλα στον αέρα. Η Λυών προέτρεπε μέσω μεγαφώνων τους οπαδούς να παρουσιάσουν κόσμια συμπεριφορά προκειμένου αγώνας να συνεχιστεί, η Μαρσέιγ είχε διατρανώσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το στάδιο και η απόφαση του ρέφερι παρέμενε για πολλή ώρα μετέωρη.

Παρόλα αυτά, στο τέλος κρίθηκε πως η ασφάλεια των παικτών δεν ήταν εξασφαλισμένη, γεγονός που πυροδότησε άμεσες εξελίξεις και την ανακοίνωση για την οριστική διακοπή του αγώνα.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για διάρρηξη πέντε διαμερισμάτων στην Καλαμαριά

Απέσυρε το βιβλίο της από την κυκλοφορία η Αναλένα Μπέρμποκ μετά τις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και... επεισόδια «αναστατώνουν» την Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης