Ανρί για το επεισόδιο στο Λιόν-Μαρσέιγ: «Ακόμη ένα ματς διακόπηκε από ηλίθιους»
Το ντέρμπι Λιόν-Μαρσέιγ οδηγήθηκε σε διακοπή και οΤιερί Ανρίδεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί φέτος στα γαλλικά γήπεδα
Ακόμη ένα παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή, καθώς στην αναμέτρηση Λιόν - Μαρσείγ, ο Παγιέ δέχθηκε μπουκάλι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.
Κατευθείαν ο ρέφερι ανέστειλε την ποδοσφαιρική δραστηριότητα και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, σκηνικό πάντως που έχουμε δει να συμβαίνει κατά συρροή τη φετινή σεζόν στα γήπεδα της Γαλλίας.
Το νέο περιστατικό μάλιστα προκάλεσε την οργή του Τιερί Ανρί, ο οποίος μιλώντας στο Prime Video δεν μάσησε τα λόγια του και αποκάλεσε ηλίθιους τους οπαδούς που καταφεύγουν σε τέτοιες συμπεριφορές.
«Το Λιόν - Μαρσέιγ είναι ένα ματς που τραβάει τα βλέμματα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να το παρακολουθήσουν. Αλλά για ακόμη μια φορά, είδαμε ένα ματς να διακόπτεται από ηλίθιους. Δεν θέλω οι Άγγλοι, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί να βλέπουν έτσι το γαλλικό πρωτάθλημα. Στην Αγγλία οι οπαδοί αποβάλλονται δια παντός από τα γήπεδα. Όχι απλά για ένα - δυο μήνες, για εφ΄όρου ζωής» ήταν τα λόγια του.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.