Ανρί για το επεισόδιο στο Λιόν-Μαρσέιγ: «Ακόμη ένα ματς διακόπηκε από ηλίθιους»

Ανρί για το επεισόδιο στο Λιόν-Μαρσέιγ: «Ακόμη ένα ματς διακόπηκε από ηλίθιους»

Το ντέρμπι Λιόν-Μαρσέιγ οδηγήθηκε σε διακοπή και ο Τιερί Ανρί δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί φέτος στα γαλλικά γήπεδα

anry
Ακόμη ένα παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή, καθώς στην αναμέτρηση Λιόν - Μαρσείγ, ο Παγιέ δέχθηκε μπουκάλι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Κατευθείαν ο ρέφερι ανέστειλε την ποδοσφαιρική δραστηριότητα και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, σκηνικό πάντως που έχουμε δει να συμβαίνει κατά συρροή τη φετινή σεζόν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το νέο περιστατικό μάλιστα προκάλεσε την οργή του Τιερί Ανρί, ο οποίος μιλώντας στο Prime Video δεν μάσησε τα λόγια του και αποκάλεσε ηλίθιους τους οπαδούς που καταφεύγουν σε τέτοιες συμπεριφορές.

«Το Λιόν - Μαρσέιγ είναι ένα ματς που τραβάει τα βλέμματα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να το παρακολουθήσουν. Αλλά για ακόμη μια φορά, είδαμε ένα ματς να διακόπτεται από ηλίθιους. Δεν θέλω οι Άγγλοι, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί να βλέπουν έτσι το γαλλικό πρωτάθλημα. Στην Αγγλία οι οπαδοί αποβάλλονται δια παντός από τα γήπεδα. Όχι απλά για ένα - δυο μήνες, για εφ΄όρου ζωής» ήταν τα λόγια του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για διάρρηξη πέντε διαμερισμάτων στην Καλαμαριά

Απέσυρε το βιβλίο της από την κυκλοφορία η Αναλένα Μπέρμποκ μετά τις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και... επεισόδια «αναστατώνουν» την Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης