Φαν'τ Σχιπ: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας και τα... έβαλε με την αποτελεσματικότητα των παικτών του

Φαν'τ Σχιπ: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας και τα... έβαλε με την αποτελεσματικότητα των παικτών του

Τα 1388 εισιτήρια που κόπηκαν χθες στο ΟΑΚΑ «πάγωσαν» τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό - Τι δηλωσαν για την ισοπαλία με το Κόσοβο και την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας οι Γιώργος Μασούρας και Παντελής Χατζηδιάκος

5429102
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και πως δεν συμφωνεί με τη στρατηγική του να κρατήσει απλά το 1-0.

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Στο πρώτο ήμασταν πιο αργοί με τη μπάλα. Στα τελευταία 15 λεπτά το ματς ήταν πιο ανοικτό. Πρέπει να είμαστε πιο χειρουργικοί στα τελειώματά μας. Αν δεν το κάνουμε, θα είναι δύσκολο. Πριν γίνει το 1-1 δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες, ενώ δημιουργήσαμε για το 2-0. Μετά το 1-1 άνοιξε το ματς επειδή ρισκάραμε και δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Δεν συμφωνώ με την προσέγγιση του να κρατούσαμε το 1-0».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfpvb2cy2htl-se)


Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 κόντρα στο Κόσοβο, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν η Εθνική θα πρέπει στην επόμενη διοργάνωση να φύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο. Να πάει σε μια άλλη έδρα, πιο «ζεστή». Χθες κόπηκαν στο ΟΑΚΑ μόλις 1388 εισιτήρια. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε λόγο για ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό και εξέφρασε την ελπίδα του να δοθεί λύση στο μέλλον. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Συμφωνώ. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό. Θα μας άρεσε πολύ να παίζαμε σε ένα γήπεδο όπου οι φίλαθλοι θα είναι περισότερο κοντά σ' εμάς. Ευελπιστώ στο μέλλον αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ μετά το Ελλάδα-Κόσοβο



Μασούρας: «Λέμε ότι είμαστε καλύτεροι, ας το δείξουμε» 

Κλείσιμο
Ο σκόρερ της Εθνικής στο 1-1 εναντίον του Κοσόβου, Γιώργος Μασούρας, ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Προφανώς δεν είναι αυτό που θέλαμε. Κατά διαστήματα την αξίζαμε τη νίκη περισσότερο από το Κόσοβο, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε σωστά μια ομάδα που ξέραμε ότι περιμένει μία στιγμή στο παιχνίδι.

Το θέμα της αυτοσυγκέντρωσης είναι μεγάλο προσόν για μία ομάδα. Είδαμε ότι η Σουηδία είχε αυτοσυγκέντρωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς ας πούμε σήμερα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες που εντός εισαγωγικών δεν χάνονται. Αφήσαμε χώρους, δεν είχαμε συγκέντρωση και ένα ακόμη έργο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfpuwlh75wcx-se)


Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δεν μπορεί ένας προπονητής ή ένας συμπαίκτης να μου πει να κάνω ένα βήμα πιο μπροστά για να δεχτώ μια πολύ ωραία σέντρα του Τσιμίκα για να σκοράρω. Ούτε να πει στον παίκτη να είναι συγκεντρωμένος τη στιγμή που θα γίνει η σέντρα. Είμαστε επαγγελματίες, όλοι αγωνιζόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε.


Χατζηδιάκος: «Πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας»

Τους εαυτούς τους αδικούν οι παίκτες της Εθνικής μας, όπως σχολίασε ο Χατζηδιάκος μετά το 1-1 που παραχώρησε η «γαλανόλευκη» στο Κόσοβο. «Δυστυχώς πιστεύω σήμερα δεν δικαιώσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε αρκετή κατοχή της μπάλας. Είχαμε και τις καλύτερες φάσεις πιστεύω. Επρεπε να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας και να βάλουμε το 2ο γκολ και πιστεύω εκεί θα τους είχαμε πονέσει περισσότερο και θα είχε τελειώσει το ματς», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε για το πρόβλημα που υπάρχει. «Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε αρκετές φάσεις. Σήμερα αμα κάναμε το 2-0 θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Όπως και με τη Σουηδία είχαμε τις καλύτερες φάσεις. Ολοι χάνουμε φάσεις και οι αμυντικοί και οι επιθετικοί. Οπότε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Για το εαν είναι και θέμα ισορροπίας σχολίασε ότι «νομίζω πως δεν έχει να κάνει με αυτό. Η ισορροπία συνήθως έχει να κάνει με την κατοχή της μπάλας την οποία έχουμε συνήθως. Εχουμε πολύ καλή ισορροπία. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfputlhyc335-se)


Για την επόμενη μέρα της Εθνικής είπε πως «σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι. Έλειπαν και πολλά παιδιά και μεχρι τότε θα έχουν γυρίσει. έχουμε και τα φιλικά. Πρώτα τα φιλικά βλέπουμε και μετά έρχονται τέσσερα πολυ σημαντικά ματς και εκεί θα πρέπει να δείξουμε τι έχουμε ως ομάδα τα τελευταία χρονια. Το θέλουμε πολυ ως ομάδα, το συζητάμε συνεχώς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε αποτυχημένοι μέχρι στιγμής.

Δεν νομίζω μας έχει δοθεί χρόνος, τον έχουμε κερδίσει με τα όσα έχουμε αλλάξει. Νικώντας τη Σουηδία και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας γιατί έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και όπως είπα τον χρόνο τον έχουμε κερδίσει εμείς». Κλείνοντας μίλησε και για το τι τους είπε ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ μετά το παιχνίδι. «Πως δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, πως αν βάζαμε το 2ο γκολ θα τελείωνε το ματς και εμεις μέσα στο παιχνίδι το νιώθαμε αυτό. Να μην τους αφήσουμε να έχουν ελπίδες».

Πηγή: www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα

Γλασκώβη - Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή: Συμφωνία χωρίς αντίκρυσμα

«Δεν υπηρχε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα», απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη μετά το άδειασμα από τη Νικολούλη

Βέλγιο: Ποδηλάτης κλώτσησε 5χρονη και μήνυσε τον πατέρα της, επειδή δημοσιοποίησε βίντεο με την επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης