Η Κύπρος γνώρισε τη συντριβή με 6-0 από τη Ρωσία στην προτελευταία αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να δέχεται πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Έλληνας κόουτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει να «βρέχει» με νερό το πρόσωπό του στο 87', όταν και η ομάδα του δέχθηκε το έκτο γκολ, σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει από την ένταση που του προκάλεσαν τα όσα έβλεπε να διαδραματίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά τη νέα ήττα, η Κύπρος παρέμεινε στον πάτο του ομίλου με πέντε βαθμούς και την Κυριακή (14/11) αντιμετωπίζει τη Σλοβενία, χωρίς ωστόσο το ματς να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για κάποια από τις δύο ομάδες.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.