Νόριτς: Ο Λάμπαρντ αναλαμβάνει την ομάδα των Γιαννούλη-Τζόλη

Νόριτς: Ο Λάμπαρντ αναλαμβάνει την ομάδα των Γιαννούλη-Τζόλη

O Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νόριτς στην οποία αγωνίζονται ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Χρήστος Τζόλης

lambart
Η Νόριτς μετά από τέσσερα χρόνια έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Ντάνιελ Φάρκε και πλέον έχει καταλήξει στον διάδοχο του. Και το όνομα αυτού: Φρανκ Λάμπαρντ! O Άγγλος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των «καναρινιών» και η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να επικυρωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ και ο 43χρονος προπονητής αναλάβει την ομάδα των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη θα είναι το τρίτο Αγγλικό κλαμπ που κοουτσάρει μετά τη Ντέρμπι Κάουντι και τη Τσέλσι.

Ο Λάμπαρντ έχει στο ενεργητικό του 141 αγώνες, μετρώντας 70 νίκες, 30 ισοπαλίες και 41 ήττες. Ο Άγγλος τεχνικός έχει κοουτσάρει σε 57 παιχνίδια της Premier League με τη Τσέλσι, έχοντας απολογισμό 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 18ήττες. Ο πρώην αρχηγός των «Μπλε» του Λονδίνου αποχώρησε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 25 Ιανουαρίου του 2021 και αντικαταστάθηκε από τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος καθοδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champion League.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη, τη μοναδική περιφέρεια με σταθερή αύξηση σε θανάτους και κρούσματα

Νεκρός από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη

Το παρασκήνιο για το «βέρτιγκο» του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Ποινικό Κώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης