Basket League: Κολοσσός Ρόδου και Απόλλων Πάτρας προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ για το -1

Basket League: Κολοσσός Ρόδου και Απόλλων Πάτρας προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ για το -1

Ο Κολοσσός Ρόδου κι ο Απόλλων Πάτρας θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να σβήσει την ποινή της αφαίρεσης ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα

kolosssos
Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με την αφαίρεση ενός βαθμού τον Απόλλωνα και τον Κολοσσό Ρόδου για εκπρόθεσμη κατάθεση φακέλου κι έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι δύο σύλλογοι εξέδωσαν τις παρακάτω ανακοίνωσεις:

Η ανκοίνωση των Πατρινών:

«Το πρώτο βήμα, στόχος η οριστική δικαίωση. Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή. Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ροδιτών:

«Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels όλα τα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στην Basket League. Κάθε χρόνο καταθέτουμε πλήρεις φακέλους και γι’ αυτό κάθε χρόνο μας χορηγείται το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανονικά και χωρίς αστερίσκους.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κατέθεσε τον φάκελό της για τη συμμετοχή της στην Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2021/22. Η αρμόδια Επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος ήταν και φέτος πλήρης, αλλά τον χαρακτήρισε εκπρόθεσμο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από την Αθλητική Δικαστή. Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης με σκοπό την εξάλειψη της εν λόγω ποινής και της επιστροφής του βαθμού».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη, τη μοναδική περιφέρεια με σταθερή αύξηση σε θανάτους και κρούσματα

Νεκρός από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη

Το παρασκήνιο για το «βέρτιγκο» του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Ποινικό Κώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης