Μπαρτσελόνα: Χωρίς συμφωνία για Τσάβι το πρώτο ραντεβού με την Αλ Σαντ

Μπαρτσελόνα: Χωρίς συμφωνία για Τσάβι το πρώτο ραντεβού με την Αλ Σαντ

«θέμα ωρών» η συμφωνία, δηλώνει ο άλλοτε διεθνής άσος και νυν προπονητής - Την Πέμπτη θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις των Καταλανών με την  ομάδα του Κατάρ

xavi
Αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα βρίσκεται το Κατάρ για να διαπραγματευτεί την αποδέσμευση του 41χρονου τεχνικού, Τσάβι Ερνάντεθ, με την Αλ Σαντ, προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών έγινε, αλλά όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας «RAC1» δεν προέκυψε… λευκός καπνός, καθώς δεν επήλθε κάποια συμφωνία.



Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Μπάρτσα με εκείνους της ομάδας του Κατάρ θα συνεχιστούν την Πέμπτη (4/11), με σκοπό φυσικά να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο άλλοτε θρυλικός αρχηγός του καταλανικού συλλόγου να επιστρέψει αυτή τη φορά ως προπονητής.

Την ώρα που οι διαπραγματευσεις των δυο συλλόγων βρισκονται σε εξέλιξη ο Τσάβι επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με την Μπάρτσα:

Κλείσιμο
«Η επιστροφή μου είναι θέμα χρόνου», δήλωσε ο 41χρονος τεχνικός σε συνέντευξή του στο TV3 και επιβεβαίωσε πως έχει προσωπική συμφωνία με τους Καταλανούς και ότι απομένει μόνο να καταλήξουν οι δύο σύλλογοι .



Οι Καταλανοί ταξίδεψαν στο Κατάρ για να κλείσουν τη συμφωνία χωρίς τον Ζοάν Λαπόρτα και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή»

«Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξουν. Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και νομίζω ότι πρέπει να συμφωνήσουν. Οι δύο σύλλογοι γνωρίζουν τη θέση μου και ελπίζω ότι όλα θα λυθούν σύντομα », εξήγησε ο πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα» στο TV3 .


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τζόυς Ευείδη για τις δηλώσεις του Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»

Κορωνοϊός: Μέτρα από το Σάββατο και ενίσχυση του ΕΣΥ - Βαρύ «φορτίο» με 12.000 κρούσματα και 700 εισαγωγές σε 48 ώρες


Με βουλευτές και εργαζόμενους συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης