Champions League: Ο Ρονάλντο έσωσε και πάλι τη Γιουνάιτεντ, μεγάλο διπλό για Μπαρτσελόνα - Δείτε τα γκολ

Champions League: Ο Ρονάλντο έσωσε και πάλι τη Γιουνάιτεντ, μεγάλο διπλό για Μπαρτσελόνα - Δείτε τα γκολ

Η Αταλάντα προηγήθηκε δύο φορές αλλά ο CR7 ισοφάρισε ισάριθμες σκοράροντας στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων - Η Μπάγερν νίκησε 5-2 τη Μπενφίκα, ενώ Μπαρτσελόνα (1-0 στο Κίεβο) και Γιουβέντους (4-2 την Ζενίτ) πήραν μεγάλες ανάσες

ronaldo-02
Πριν από δύο εβδομάδες ήταν αυτός που υπέγραψε την ανατροπή της Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορν (0-2 ημίχρονο, 3-2 τελικό). Σήμερα το έκανε ξανά υπογράφοντας την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο που κράτησε την ομάδα του στην πρώτη θέση και  πρόσφερε λίγες ημέρες ηρεμίας στον Σόλκσιερ...

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους πήραν τεράστιες νίκες επικρατώνας με 1-0 στο Κίεβο της Ντινάμο και 4-2 της Ζενίτ στο Τορίνο με τους Καταλανούς να ελπίζουν σε πρόκριση και τους μπιανκονέρι να την εξασφαλίζουν ήδη...

Ενώ η Μπάγερν στο 100 ματς του Λεβαντόφσκι στο CL νίκησε με 5-2 τη Μπενφίκα με τον Πολωνό να πετυχαίνει χατ τρικ παρόλο που ο Βλαχοδήμος έπιασε και πέναλτι του...




5ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα 5-2

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffmvmnluvyp-sf)


Στους ομίλους έχει αποδείξει ότι τελειώνει τη δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο τιμόνι, η Μπάγερν Μονάχου δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από αυτό. Απόλυτο, πρόκριση από την 4η αγωνιστική και άλλη μια «παράσταση» με πρωταγωνιστικό ρόλο στον... terminator, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος φρόντισε να σημαδέψει ανεξίτηλα την 100η του συμμετοχή στο Champions League με ένα μεγαλοπρεπές χατ-τρικ στα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και της Μπενφίκα (5-2).

Κλείσιμο
Οι Βαυαροί ήταν απολαυστικοί κατά διαστήματα και με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο στο οποίο επέτρεψαν ευκαιρίες στη Μπενφίκα για να πάρει προβάδισμα (είχε και ακυρωθέν με τον Βερίσιμο), είχαν τα ηνία μέχρι τέλους. Το σύνθημα έδωσε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος μετέτρεψε σε πραγματική γιορτή την 100η του συμμετοχή, όντας ο έκτος που σκοράρει πιάνοντας το τριψήφιο νούμερο. Στο 26' μετέτρεψε σε γκολ την εκπληκτική διπλή «μανούβρα» και την αριστουργηματική σέντρα του Κομάν και έξι λεπτά αργότερα έκανε προσωρινό time-out από τα γκολ, για να μοιράσει ένα στον Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος εκτέλεσε με «μαγικό» τακουνάκι τον Βλαχοδήμο.

Αφού τα έκανε όλα αυτά και λίγα λεπτά μετά τη μείωση της Μπενφίκα με τον Μοράτο στο 38', ο Πολωνός είδε για πρώτη φορά έναν αντίπαλο κίπερ να τον νικάει στα έντεκα βήματα. Αυτός ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μάντεψε σωστά και μπλόκαρε την εκτέλεσή του, την πρώτη μετά από 14 εύστοχα πέναλτι στο Champions League. Παράσημο καριέρας για τον Έλληνα κίπερ, ιδιότυπο στατιστικό για τον Λέβα που έγινε ο πρώτος με γκολ, ασίστ και χαμένο πέναλτι από τον Ντιέγκο Κόστα το 2013.

Η σεμνή τελετή, όμως, έλαβε και τυπικά τέλος από νωρίς στο δεύτερο μέρος. Ο εξαιρετικός Λερόι Σανέ έγραψε το 3-1 στο 49' με φοβερό γυριστό κι ο Λεβαντόφσκι πήρε για δεύτερη φορά το «όπλο» του στο 61', παίρνοντας την ασίστ από τον Γερμανό για μία ευφάνταστη λόμπα υψηλής ποιότητας που σηματοδότησε το γκολ Νο80 στο Champions League. Ο παίκτης που χρειάστηκε τα λιγότερα παιχνίδια για να φτάσει αυτό το ορόσημο, λιγότερα κι από τον Λιονέλ Μέσι (σε 102 ματς).

Το 5-2 γράφτηκε στο 84' με τον Λεβαντόφσκι να σφραγίζει χατ-τρικ και να δέχεται ασίστ μέχρι και από τον... Μάνουελ Νόιερ. Κι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι στην «Allianz», περιμένοντας ήδη τα νοκ-άουτ.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (61' Ριτσάρντς), Κίμιχ (72' Ζάμπιτσερ), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85' Σαρ), Σανέ (72' Μίλερ), Κομάν (64' Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεσούς): Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Βερίσιμο, Οταμέντι, Μοράτο, Μεϊτέ, Ζοάο Μάριο (77' Μπερνάρντο), Γκριμάλντο (77' Ράμος), Πίζι (64' Σίλβα), Γιάρεμτσουκ (64' Νούνιες), Έβερτον (64' Γκονσάλβες)


Ντινάμο Κιέβου - Μπαρτσελόνα 0-1

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffn07wrri9l-sf)


Μετά τον Μέσι, η πορεία της Μπαρτσελόνα στα «αστέρια» είχε τελματώσει. Οι νίκες μακριά από το «Καμπ Νόου» επίσης και κάποιος έπρεπε να μπει για λίγο μόνο στα παπούτσια του Αργεντινού μάγου, για να ξαναβάλει το τρένο των Μπλαουγκράνα στις ράγες της πρόκρισης.

Κι αυτός αποδείχθηκε ο καταλληλότερος «διάδοχός» του, ο Ανσού Φατί. Με γκολ του 19χρονου, πρώτο από επιθετικό της Μπάρτσα στο Champions League μετά τον Λέο, οι Καταλανοί του Σέρτζι Μπαρτζουάν πανηγύρισαν το πρώτο διπλό μετά τον περασμένο Μάιο στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου (0-1), πέρασαν 2οι στον όμιλο και κρατούν τις τύχες στα χέρια τους στον «τελικό» κόντρα στη Μπενφίκα.

Στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, οι Μπλαουγκράνα παρατάχθηκαν με υπέρ-νεανική 11άδα (24 ετών και 311 ημερών μ.ο.) και τις επιστροφές των Ντε Γιονγκ, Φατί. Ο Λενγκλέ ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι στο 32'.

Οι Ουκρανοί είχαν τις στιγμές τους απέναντι στην πάντοτε ευάλωτη άμυνα της Μπάρτσα, με τον Καραβάεβ να απειλεί σε δεύτερο χρόνο με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο 57'. Από εκεί και πέρα, ο MVP Ανσού Φατί ήταν το επίκεντρο. Στο 65' κέρδισε πέναλτι το οποίο ακυρώθηκε καθ' υπόδειξη του VAR, αλλά στο 70' όλα ήταν ευνοϊκά για να βρει το γκολ.

Από την αδράνεια στην άμυνα της Ντιναμό, η μπάλα του στρώθηκε και ο Ισπανός την «κάρφωσε» στον ουρανό των διχτύων, σπεύδοντας να πανηγυρίσει όπως ο Κουν Αγουέρο, σε δείγμα στήριξης προς τον Αργεντινό φορ που τέθηκε νοκ-άουτ λόγω της καρδιακής αρρυθμίας.

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κετζιόρα (77' Τίμτσικ), Ζαμπάρνι, Σίροτα, Καραβάεβ, Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο (81' Σεπέλεβ), Γκάρμας (71' Βιτίνιο), Μπουγιάλσκι (81' Λεντνέβ), Ντε Πένα (77' Βέρμπιτς), Τσιγκάνκοφ

Μπαρτσελόνα (Σέρτζι Μπαρτζουάν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Λενγκλέ (79' Αραούχο), Έρικ Γκαρθία, Άλμπα, Νίκο, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι (66΄Ντεμπελέ), Ντεπάι, Φάτι

Βαθμολογία
1.Μπάγερν 12 (17-2)
2.Μπαρτσελόνα 6 (2-6)
3.Μπενφίκα 4 (5-9)
4.Ντ. Κιέβου 1 (0-7)

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Αταλάντα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffn4vkeknvd-sf)


One man show... Όχι μόνο απόψε, αλλά σε όλη την πορεία της στο φετινό Champions League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να σκοράρει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει μετατραπεί στο φωτεινό της αστέρι που την οδηγεί απρόσκοπτα προς την πρόκριση. Τείνει μάλιστα τώρα τελευταία να αναγάγει σε... φετίχ τα buzzer beater και την απόλυτη λύτρωση σε νεκρό χρόνο.

Αρχικά ήταν η Βιγιαρεάλ που γεύτηκε πρώτη την πίκρα και πλέον την σκυτάλη έχει πάρει δις η Αταλάντα. Στο Μπέργκαμο ο Κριστιάνο επανέλαβε ξανά το έργο και με δυο γκολ (το ένα και πάλι στις καθυστερήσεις) έσωσε τους Κόκκινους Διάβολους που τα είχαν βρει σκούρα στην Ιταλία για να τους χαρίσει τον βαθμό (2-2).

Εκείνος πάντως που θα μπορούσε να είχε κλέψει λίγη από την δόξα του CR7 ήταν ο ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος μόλις στο 5΄είχε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όμως το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στο δοκάρι. Κι αφού σε εκείνο το σημείο δεν έγινε το 0-1, η Αταλάντα αναθάρρησε και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Στο 12΄ο Ίλισιτς επιχείρησε ένα αναιμικό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα με την... ευγενική χορηγία του Ντε Χέα, με τους Μπεργκαμάσκι να πληγώνουν ξανά την Γιουνάιτεντ και να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, εμφανίστηκε πάλι από το πουθενά ο CR7. Στο 45+1΄ο Πορτογάλος αστέρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και εκτέλεσε τον Μούσο για να φέρει την απόλυτη ισορροπία.

Το γκολ της ισοφάρισης πάντως δεν φάνηκε να απογοητεύει την Αταλάντα. Αντίθετα την πείσμωσε με τον Ζαπάτα να στο δεύτερο μέρος να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους Ιταλούς και να γίνει μόλις ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου που έχει συμμετοχή σε 10 γκολ στο Champions League (5 γκολ, 5 ασίστ).

Το νερό προς στιγμήν φάνηκε να έχει μπει στο αυλάκι, με την Αταλάντα να ελέγχει το τέμπο, να περιορίζει τις επιθετικές... αναλαμπές των φιλοξενούμενων και να ωθεί με την πάροδο του χρόνου τον Σόλσκιερ όλο και πιο κοντά στην έξοδο. Η συνέχεια όμως απέδειξε πως δεν πήρε το μάθημά της από τον πρώτο αγώνα. Στο 90+1΄κι ενώ όλα έδειχναν πως είχαν πάρει οριστικά τον δρόμο τους, ο Κριστιάνο πήρε και πάλι το όπλο για να σκοράρει με απίθανο βολέ και να λυτρώσει εκ νέου τους Κόκκινους Διάβολους.

Κάπως έτσι έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας στο Champions League μετά τον Φαν Νίστλεροϊ και χάρισε ακόμα ένα χρυσό buzzer beater στην Γιουνάιτεντ και την κράτησε σε τροχιά κορυφής.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρ Γκασπερίνι): Μούσο, Ντε Ρουν, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Φρόιλερ, Κούμαινερς, Μέλε, Ίλισιτς (71΄Μουριέλ), Πάσαλιτς (46΄Ντζιμιστί), Ζαπάτα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Μπαΐγί, Μαγκουάιρ, Βαράν, Σο, ΜακΤόμινεϊ (87΄Σάντσο), Πογκμπά (69΄Μάτιτς), Μπρούνο Φερνάντες (87΄Φαν Ντε Μπεκ), Ράσφορντ (69΄Καβάνι), Ρονάλντο



Βιγιαρεάλ - Γιανγκ Μπόις 2-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffmvmna8js1-sf)

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως αποχαιρετιστήριο δώρο. Την ώρα που όλα τα Μέσα στην Αγγλία βουίζουν για την επικείμενη πρόσληψη του Ουνάι Έμερι στην Νιούκαστλ, ο Ισπανός οδηγούσε την Βιγιαρεάλ σε μεγαλειώδη νίκη που την έστειλε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο κατάφερε να τορπιλίσει δυο φορές την Γιουνγκ Μπόις και πλέον έπιασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του ομίλου, με τις φιλοδοξίες της πλέον να κάνουν λόγο αποκλειστικά για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στο 36΄ο Καπού άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έβαλε ομάδα του από το πρώτο κιόλας μέρος σε τροχιά νίκης και πρόκρισης, με την Βιγιαρεάλ να συνεχίζει την πίεση για το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το διακύβευμα.

Χρειάστηκε πάντως και το χεράκι του VAR που ακύρωσε γκολ για τους Ελβετούς στο 76΄ κρατώντας έτσι την καρδιά των Ισπανών στην... θέση τους, οι οποίοι τελικά έφτασαν στο δεύτερο γκολ με τον Νταντζούμα στο 86΄.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Γκασπάρ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεντράθα (76΄Εστουπινάν), Καπού, Κοκλέν (76΄Μορένο), Παρέχο, Πίνο (59΄Τσουκουέζε), Νταντζούμα, Ντιά (59΄Τριγκέρος)

Γιουνγκ Μπόις (Νταβίντ Βάγκνερ): Φάβρε, Χέφτι, Μπούργκι, Λάουπερ, Γκαρσία (76΄Λεφόρτ), Άιμπισερ, Σιέρο (76΄Μαμπιμπί), Ρίντερ (76΄Μακέιρας), Μούμι (83΄Σιεμπατσέου), Φάσναχτ, Ελία

Βαθμολογία
1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (8-7)
2.Βιγιαρεάλ 7 (9-5)
3.Αταλάντα 5 (7-7)
4.Γιουνγκ Μπόις 3 (3-8)

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Βόλφσμπουργκ - Σάλτσμπουργκ 2-1


Σεβίλλη - Λιλ 1-2

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffn07x12usp-sf)


Η Λιλ πάγωσε τους Σεβιλιάνους εκτός έδρας, επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης και βρέθηκε στη 2η θέση και πιο κοντά στην πρόκριση στους «16».

Το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση ένα βήμα πριν τον... αποκλεισμό! Η Σεβίλλη γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Λιλ και βρέθηκε στην τελευταία θέση.

Αντίθετα, οι Λιλουά με την πρώτη νίκη στον όμιλο είναι στη 2η θέση κι έχουν τη μοίρα στα... πόδια τους. Μπορεί στη Ligue 1 να μην πείθουν, αλλά στο Champions League οι Γάλλοι αποδεικνύονται πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Οκάμπος, αλλά η συνέχεια αποδείχθηκε εφιαλτική. Στο 43' ο Ντέιβιντ με πέναλτι πέτυχε το 1-1 και στο 51ο λεπτό ο Ικονέ διαμόρφωσε το 2-1.


Βαθμολογία
1.Ζάλτσμπουργκ 7 (6-3)
2.Λιλ 5 (3-2)
3.Βόλφσμπουργκ 5 (4-5)
4.Σεβίλλη 3 (3-4)

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάλμε - Τσέλσι 0-1


Γιουβέντους - Ζενίτ 4-2

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffn6x7e3z49-sf)

Η Γιουβέντους εκτός συνόρων είναι άλλη ομάδα! Εκρηκτική, παθιασμένη με σούπερ επίθεση! Η «Μεγάλη Κυρία» αντέδρασε στις διαδοχικές ήττες στη Serie A και απάντησε με τεσσάρα στη Ζενίτ. Η Γιούβε επικράτησε 4-2 στο Τορίνο, πέτυχε το 4 στα 4 και προκρίθηκε στους «16» του Champions League.

Είχε ευκαιρίες, γκολ, αλλά και… αυτογκόλ!
To πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο Τορίνο με ανάμεικτα συναισθήματα. Καλό ποδόσφαιρο, ευκαιρίες, πάθος, αλλά και το ματς με τη Ζενίτ ισόπαλο 1-1. Αν ο Αλέγκρι ήθελε αντίδραση από την ομάδα του μετά τις πρόσφατες ήττες στη Serie A, σίγουρα θα έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε. Οι Bianconeri δημιουργούσαν συνεχώς, σκόραραν, αλλά μια άτυχη στιγμή με τον Μπονούτσι έφερε την ισοφάριση.

Η Γιουβέντους μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Ντιμπάλα με υπέροχο αριστερό πέτυχε το 1-0. Ηταν το 105ο του γκολ με τη φανέλα της «Κυρίας», αφήνοντας πίσω του τον Πλατινί. Η πίεση έγινε εντονότερη, ωστόσο, ούτε ο Μοράτα στο 18', αλλά ούτε και ο Μπερναρντέσκι στο 20' βρήκαν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως μια στιγμή ατυχίας έφερε την ισοφάριση. Ο Καραβάεβ έκανε τη σέντρα, ο Μπονούτσι έβαλε λάθος το κεφάλι του κι έγινε προσωρινά ο μοιραίος. Η «Μεγάλη Κυρία» συνέχισε την πίεση και στο 37’ βρήκε δίχτυα ο Μοράτα, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Εντυπωσιακή, αλλά και ουσιαστική η Γιουβέντους!
Όπως και το α’ μέρος, έτσι και το β’ μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στη Γιουβέντους. Καλό ποδόσφαιρο, εξαιρετική κυκλοφορία και στο 58’ ήρθε η… λύτρωση! Ο Κιέζα κέρδισε πέναλτι και ο Ντιμπάλα βρέθηκε στην άσπρη βούλα. Ο Αργεντίνος… πάγωσε το Τορίνο με την άστοχη εκτέλεση, όμως ο διαιτητής έδειξε επανάληψη, μιας οι παίκτες της Ζενίτ μπήκαν γρήγορα στην περιοχή. Ο Αργεντίνος δεν αστόχησε τη δεύτερη φορά, πέτυχε το 2-1, φτάνοντας τα 18 γκολ στο Champions League. Eτσι, έγινε ο 3ος σκόρερ της ομάδας στη διοργάνωση πίσω από τους Ντελ Πιέρο (42) και Τρεζεγκέ (25).

Η Ζενίτ προσπάθησε, όμως ο Σέζνι είχε εξαιρετική αντίδραση στο σουτ του Κλαουντίνιο στο 67’. Η Γιουβέντους πίεσε για το τρίτο γκολ, είχε δοκάρι με τον ΜακΚένι, αλλά στην επόμενη φάση ο Κιέζα με υπέροχη ενέργεια πέτυχε το 3-1. Η «Κυρία» ήταν εντυπωσιακή και ο Μοράτα στο 82’ πέτυχε το 4-1. Η Ζενίτ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Αζμούν. Ηταν η πρώτη φορά από τη σεζόν 2004-05 που η ομάδα του Τορίνο πέτυχε τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες στροφές της διοργάνωσης.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (85′ Ρουγκάνι), Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κιέζα, ΜακΚένι, Λοκατέλι (80′ Αρτούρ), Μπερναρντέσκι (80′ Ραμπιό), Ντιμπάλα (85′ Κουλουσέφσκι), Μοράτα.

Ζενίτ: Κρίτσιουκ, Λόβρεν, Τσιστιακόφ, Ρακίτσκι (74′ Τζιούμπα), Σουτόρμιν, Βέντελ (88′ Κουζνέτσοφ), Μπάριος, Καραβάεβ (59′ Μάλκολμ), Μοστοβόι (59′ Κρουγκοβόι), Κλαουντίνιο (75′ Γερόκιν), Αζμούν.

Βαθμολογία
1.Γιουβέντους 12 (9-2)
2.Τσέλσι 9 (6-1)
3.Ζενίτ 3 (6-6)
4.Μάλμε 0 (0-12)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης