Champions League, Μάλμε-Τσέλσι 0-1: Πέρασε... σβηστά από τη Σουηδία - Δείτε το γκολ

Champions League, Μάλμε-Τσέλσι 0-1: Πέρασε... σβηστά από τη Σουηδία - Δείτε το γκολ

Η Τσέλσι των πολλών απουσιών επικράτησε εύκολα 1-0 της Μάλμε στη Σουηδία, έπιασε στην κορυφή τη Γιουβέντους και την περιμένει στο Λονδίνο για την πρωτιά του ομίλου

ziyess
Η Τσέλσι πέρασε… χαλαρά από τη Σουηδία, επικράτησε 1-0 της Μάλμε κι έφτασε στην κορυφή τη Γιουβέντους (αλλά με ματς περισσότερο). Οι Μπλε των πολλών απουσιών δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους, ο Ζίγιεχ επέστρεψε στα γκολ και στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τούχελ θα υποδεχθεί την «Κυρία» στη μάχη πρωτιάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffjyvo56rpd-sf)


Απουσίες, 14 τελικές, κανένα γκολ!

Η Τσέλσι παρουσιάστηκε στο ματς με πολλές αλλαγές, αφού Μάουντ, Καντέ, Βέρνερ, Λουκάκου έμειναν στο Λονδίνο. Το γεγονός αυτό δεν επηρέασε τους Μπλε να πάρουν τον έλεγχο του ματς με το... καλησπέρα. Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 20λεπτο είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με Ζίγιεχ και Τιάγκο Σίλβα, ωστόσο ο Ντάλιν ήταν στη σωστή θέση. Η ομάδα του Τούχελ είχε τον απόλυτο έλεγχο, η κατοχή έφτασε στο 74%, όμως ούτε τα 14 σουτ που επιχείρησε έκαναν τη διαφορά. Ο Σουηδός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, με κορυφαία επέμβαση αυτή στο 29' όταν νίκησε τον Χάβερτς. Στον αντίποδα, η Μάλμε απείλησε στο 45', αλλά η προσπάθεια του Τσόλακ δε βρήκε στόχο.

Ο Ζίγιεχ… καθάρισε για την Τσέλσι!

Ιδιο σκηνικό και στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, με την Τσέλσι να κυκλοφορεί ωραία τη μπάλα, αλλά να μη μπορεί να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των Σουηδών. Όλα αυτά μέχρι το 56ο λεπτό, όταν ο Χάντσον – Οντόι με υπέροχη παράλληλη μπαλιά έδωσε ασίστ πάρε – βάλε στον Ζίγιεχ, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0. Ηταν το πρώτο του γκολ μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε στην κορυφή των Μαροκινών σκόρερ του Champions League με 8 γκολ (μαζί με τον Σαμάκ). Αντίδραση από τη Μάλμε; Καμία! Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σουηδοί δεν έκαναν ούτε σουτ εντός στόχου, αντίθετα με την Τσέλσι που είχε καλές στιγμές με τον Χάβερτς. Η Τσέλσι δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή και πήρε ένα εύκολο τρίποντο, αφήνοντας τη σουηδική ομάδα στον πάτο, χωρίς βαθμό, αλλά και γκολ!

Κλείσιμο
Περισσότερα σε λίγο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης