Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Στον τελικό με νέο πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστουκατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ ύπτιο και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25αρας του Καζάν
Στον τελικό των 50μ ύπτιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25αρας του Καζάν που θα διεξαχθεί το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου.
Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέρριψε στον ημιτελικό (22.87) το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στον πρωινό προκριματικό και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής με επίδοση κάτω από τα 23 δευτερόλεπτα στο αγώνισμα.
Ο Χρήστου προκρίθηκε με την 3η καλύτερη επίδοση πίσω από τον Ρώσο Κλίμεντ Κολέσνικοφ που είχε 22.57 και τον ΙταλόςΜικέλε Λαμπέρτι με 22.79.
Ο Γιώργος Σπανουδάκης αγωνίστηκε στην δεύτερη ημιτελική σειρά. Με χρόνο 24.03 κατέλαβε την όγδοη θέση και την 15η συνολικά.
Την Τετάρτη (3/11) αρχίζουν τους αγώνες τους στο Καζάν η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία ανήκει στην Team Future της Bwin και η Μαρία – Θάλεια Δρασίδου,που θα αγωνιστούν στα 100μ Μ. Ατομική.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.