Ολυμπιακός: Ατομικό ο Μπουχαλάκης, παραμένει αμφίβολος για την Αϊντραχτ
Ο διεθνής μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης παραμένει στον... αέρα
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκηςεδώ και μέρες ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα στον Ολυμπιακό, που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να είναι διαθέσιμος. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να είναι πιθανό να χάσει το ματς της Πέμπτης με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Την Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι αμφίβολος. Ως γνωστόν έλειψε από το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ουσιαστικά ο φόβος έχει να κάνει με πιθανή υποτροπή και για αυτό υπάρχει ρίσκο σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης στο Φάληρο. Λογικά την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Ο έμπειρος μέσος φέτος έχει 14 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events