Κύπελλο Γερμανίας, Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 5-0: Ιστορικός διασυρμός, «πεντάρα» και αποκλεισμός

Κύπελλο Γερμανίας, Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 5-0: Ιστορικός διασυρμός, «πεντάρα» και αποκλεισμός

Μια Γκλάντμπαχ σοκ και δέος - Τα Πουλάρια έκαναν φύλλο και φτερό την Μπάγερν Μονάχου, η οποία παρόλο που είχε παραταχθεί με όλα τα της συντρίφτηκε από το σύνολο του Χούτερ (5-0) και αποκλείστηκε πρώιμα από το γερμανικό Κύπελλο

bayern
Ο απόλυτος θρίαμβος απέναντι σε ολοκληρωτική ταπείνωση. Το γερμανικό Κύπελλο ανέκαθεν έκρυβε εκπλήξεις, όμως η Γκλάντμπαχ αυτή τη φορά το πήγε σε... άλλο επίπεδο. Τα Πουλάρια παρουσίασαν ονειρική εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία γνώρισε back to back πρώιμους αποκλεισμούς στη διοργάνωση και συνετρίβη με το εκκωφαντικό 5-0 από το συγκρότημα του Χούτερ. Παρόλο που ο Νάιγκελσμαν χρησιμοποίησε ως επί τω πλείστων τους βασικούς του, η Γκλάντμπαχ δεν... μάσησε, την διέσυρε με εμβληματικό σκορ και παράλληλα υποχρέωσε τους Βαυαρούς στην πιο βαριά τους ήττα την τελευταία δεκαετία.




Το... πάρτι των γηπεδούχων ξεκίνησε με τον Κονέ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2΄της αναμέτρησης πριν ακολουθήσουν δυο τέρματα του Μπενσεμπαινί (15΄, 21΄) ο οποίος έδωσε από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Η Μπάγερν έμοιαζε χαμένη, αδυνατούσε να πιστέψει το εκρηκτικό 20λεπτο της Γκλάντμπαχ, με συνέπεια να «μπλοκάρει» πλήρως και να αφήσει πρόσφορο το έδαφος για... διασυρμό. Με το... καλησπέρα του δεύτερου μέρους μάλιστα ο Εμπολό (51΄) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στην πιο βαριά ήττα της καριέρας του Νάγκελσμαν (μαζί με το 5-0 από την Γιουνάιτεντ τον Οκτώβριο του 2020) αλλά και της Μπάγερν την τελευταία δεκαετία!

Παράλληλα τα ονειρικά Πουλάρια έθεσαν ηχηρό στοπ στο «τρελό» σερί της Μπάγερν, η οποία μετρούσε 85 διαδοχικά παιχνίδια με υπέρ της γκολ και ήθελε μόλις οκτώ ακόμα για να πιάσει στην απόλυτη κορυφή την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία είχε σταματήσει στα 93 από το 1936 μέχρι το 1939. Κάπως έτσι μπαίνει απότομο φρένο στην υπερηχητική Μπάγερν του Νάγκελσμαν (52-9 η διαφορά τερμάτων) ο οποίος υπέστη την πρώτη του ήττα στον πάγκο των Βαυαρών που αποχώρησαν με... γδούπο από την συνέχεια του γερμανικού Κυπέλλου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνονται κρούσματα και διασωληνώμενοι - Απειλή και λόγω γρίπης

Βροχές σήμερα σε Πελοπόννησο και Κρήτη - Με συννεφιά και κρύο η 28η Οκτωβρίου

Πώς θα λύσει η ΑΑΔΕ τον «γρίφο» με τις υπεκμισθώσεις ακίνητων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης