Vienna Open: Εκτός ημιτελικών στο διπλό Τσιτσιπάς-Λόπεθ

Vienna Open: Εκτός ημιτελικών στο διπλό Τσιτσιπάς-Λόπεθ

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά του διπλού της Βιέννης οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελισιάνο Λόπεθ

tsistipas_191747
Το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στα ημιτελικά οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελισιάνο Λόπεθ στο Vienna Open, απέναντι στους Κολομβιανούς Καμπάλ και Φάρα.

Το Νο3 του κοσμου και ο Ισπανός πολύπειρος τενίστας, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 10-8) και έτσι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο διπλό.

Στο πρώτο σετ έκαναν νωρίς μπρέικ, αλλά απάντησαν με τον ίδιο τρόπο οι Κολομβιανοί. Στο 5-4 του Στέφανου και του Λόπεθ ήρθε μεγάλη ευκαιρία καθώς είχαν τρία σετ πόιντ στο σερβίς των αντιπάλων τους, που όχι μόνο άντεξαν και έμειναν στο σετ, αλλά το πήραν κιόλας στο τάι μπρέικ με σκορ 7-5. Τσιτσιπάς και Λόπεθ έχαναν 5-2, ισοφάρισαν 5-5, αλλα δέχτηκαν δύο σερί πόντους και έχασαν το σετ.

Στο δεύτερο σετ τα δύο ζευγάρια πήγαν χωρίς απώλειες στο σερβίς τους για να οδηγηθεί και αυτό σε tie break. Eκεί οι Κολομβιανοί προηγήθηκαν με 2-0, Τσιτσιπάς και Λόπεθ ισοφάρισαν, αλλά οι αντίπαλοί τους έκαναν νέο μίνι μπρέικ για το 2-4. Με 3-6 οι Κολομβιανοί είχαν τρεις ευκαιρίες για το ματς, αλλά ο Τσιτσιπάς το πήρε πάνω του και με winner στην ευθεία ισοφάρισε σε 6-6! Εσωσαν και τέταρτο match point και βρέθηκαν με σετ πόιντ στο 8-7, για να ισοφαρίσουν με winner του Λόπεθ.

Στο τρίτο που θα κρίνονταν στο super tie break, o Tσιτσιπάς με επιστροφή winner έδωσε προβάδισμα δύο πόντων στην ομάδα του (4-2), αλλά οι Κολομβιανοί πήραν πίσω το μίνι μπρέικ και προηγήθηκαν 6-5. Φάρα και Καμπάλ βρήκαν διπλό match point στο 9-7 και με 10-8 πήραν το ματς από άστοχη λόμπα του Τσιτσιπά.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνονται κρούσματα και διασωληνώμενοι - Απειλή και λόγω γρίπης

Βροχές σήμερα σε Πελοπόννησο και Κρήτη - Με συννεφιά και κρύο η 28η Οκτωβρίου

Πώς θα λύσει η ΑΑΔΕ τον «γρίφο» με τις υπεκμισθώσεις ακίνητων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης