Μαρτίνς: «Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Μαρτίνς: «Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε επί γερμανικού εδάφους για το ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και το τι περιμένει

martinsssss
Την καλύτερη δυνατή σύνθεση, χωρίς… εκπτώσεις εν όψει ΠΑΟΚ, θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στις αρετές της γερμανικής ομάδας, αλλά και το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του, ενώ έκανε ειδική μνεία στην παρουσία πάνω από 2.000 φίλων της ομάδας στις κερκίδες.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

-το αν παίζει ρόλο στα πλάνα του ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όχι, το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το ματς με την Άιντραχτ. Ασφαλώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, αλλά προέχει αυτό της Πέμπτης. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εφόσον ολοκληρώσουμε τον αυριανό αγώνα, θα ασχοληθούμε με το ματς με τον ΠΑΟΚ».

-το αν το ματς με τη Φενέρ (0-3) αποτελεί οδηγό: «Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο. Πάντα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα με καλό ποδόσφαιρο. Όμως οι ομάδες που αντιμετωπίζουν έχουν μεγάλες διαφορές. Η Άιντραχτ έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο, με πολύ δύναμη. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε την κατοχή και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με εξυπνάδα. Το παιχνίδι της Τουρκίας έχει τελειώσει. Θέλουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά για να το κάνουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Άιντραχτ, θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να έχουμε την κατοχή για να αντιμετωπίσουμε το δυνατό στοιχείο των αντιπάλων, που είναι η δύναμη και η φυσική κατάσταση».

-την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού εκτός έδρας στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από την πρόκριση επί της Άρσεναλ: «Έχουμε πολλές όμορφες αναμνήσεις από εκείνη τη βραδιά. Μας βοήθησαν πολύ τότε. Αύριο είμαστε ευτυχισμένοι που θα τους έχουμε ξανά στο πλευρό μας. Αυτό μας δημιουργεί μια επιπλέον ευθύνη και υποχρέωση. Θα υποδεχτούμε τους Έλληνες με ευγνωμοσύνη και χαρά και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοσή μας».

-το πού αποδίδει καλύτερα ο Αγκιμπού Καμαρά: «Είναι ένας παίκτης που έχει την ευελιξία να παίξει και να προσαρμοστεί σε πολλές θέσεις. Ατομικά νομίζω πως μπορεί να παίξει στο ‘8’, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές θέσεις με μεγάλη ευκολία». 


Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης