Ο Ικάρντι παρακαλάει με ερωτικά μηνύματα την Γουάντα Νάρα να συγχωρήσει την απιστία του

Ο Ικάρντι παρακαλάει με ερωτικά μηνύματα την Γουάντα Νάρα να συγχωρήσει την απιστία του

Ο Αργεντινός άσος της Παρί φαίνεται πως ρίχνει... δίχτυα επανασύνδεσης με την Γουάντα Νάρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram - «Ευχαριστώ που συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι την οικογένειά μας, σ' αγαπώ. Πονά όταν πονάς αυτούς που αγαπάς»

icardi-nara-arthro
Το σίριαλ στον χωρισμό ανάμεσα στην Γουάντα Νάρα και στον Μάουρο Ικάρντι τροφοδοτείται συνεχώς με νεά επεισόδια...

Μετά την κίνηση της καυτής Αργεντίνας να πετάξει τη βέρα της, δηλώνοντας πλέον πως η ρήξη μεταξύ τους είναι αγεφύρωτη, ο ποδοσφαιριστής της Παρί φαίνεται πως κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του με τη σύζυγό του, με τη μία να έχει λεζάντα «κράτα με σφιχτά, μην με αφήσεις ποτέ» και την άλλη να λέει: «Ευχαριστώ που συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι την οικογένειά μας, σ' αγαπώ. Πονά όταν πονάς αυτούς που αγαπάς».

Παράλληλα, κοινοποίησε story όπου διακρίνεται να έχει αγκαλιά την σύζυγό του και έχει λεζάντα «αγάπη μου», ενώ έχει ορίσει ως τοποθεσία το Παρίσι.

icardi-story_142459



Κλείσιμο









Διέρρευσαν τα μηνύματα του Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρες: "Πρέπει να βρεθούμε να γαμ... κάποια στιγμή"


Το φως της δημοσιότητας είδαν τα μηνύματα του Μάουρο Ικάρντι με το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά, με τη Γουάντα Νάρα να τα ανακαλύπτει και να γίνεται έξαλλη.

''Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα", έγραψε η Σουάρες, την οποία ο Ικάρντι είχε περάσει στις επαφές του ως CS. 


icardi2
Το χρονικό του... χωρισμού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του χωρισμού -όπως όλα δείχνουν- του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι.

Ειδικότερα, η Αργεντίνα σεξοβόμβα, με ένα οργισμένο story αποκάλυψε πως χώρισε τον άσο της Παρί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Πέρα από την «επίθεση», η «καυτή» Γουάντα Νάρα έκανε unfollow τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριαμό της, διαγράφοντάς τες.


Να σημειωθεί ότι μόλις την Παρασκευή η Γουάντα Νάρα και οι δύο κόρες του ζευγαριού, Φραντσέσκα και Ιζαμπέλα Ικάρντι, βρέθηκαν στο γήπεδο, για να παρακολούθησαν το παιχνίδι της Παρί με την Ανζέ. Ωστόσο, η μέχρι πρότινος γυναίκα του μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από την πόλη του φωτός, με τον επιθετικό να να μην παρευρίσκεται στην σημερινή πρωινή προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν και να παραμένει σπίτι του, αφού δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.




Ποια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή και... πέτρα του σκανδάλου στον γάμο των Ικάρντι-Νάρα;

Πολυπράγμων, δημοφιλής στην Αργεντινή και φρεσκοχωρισμένη

Γεννημένη στις 9 Μαρτίου του 1992 στο Μπουένος Άιρες, η 29χρονη Μαρία Εουχένια Σουάρες Ριβέιρο, κατά κόσμον, Τσίνα, πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση είναι και ιδιαίτερα πολυπράγμων και αρκετά δημοφιλής στην πατρίδα της. Συγκεκριμένα, ασχολείται με την υποκριτική, το τραγούδι, τον χορό, το μόντελινγκ, καθώς και τη σχεδίαση ρούχων.

chinaaaaa


Η καριέρα της στην υποκριτική, ξεκίνησε από την επιτυχημένη παιδική τηλεοπτική σειρά του 2003 Rincon De Luz (Γωνιά του Φωτός) κι έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετά σίριαλ στην Αργεντινή όπως τα Amor Amo De Casa, Casi Angeles (Σχεδόν Άγγελοι), Los Unicos (Οι Μοναδικοί), 30 Dias Juntos (30 Μέρες Μαζί), Solamente Vos (Μονάχα Εσύ), Camino al amor(Δρόμος προς την αγάπη).

























Από την τηλεόραση μεταπήδησε και στον κινηματογράφο, σημειώνοντας την παρθενική της εμφάνιση το 2015 στην ταινία Abzurdah από το ομώνυμο βιβλίο της Σιέλο Λατίνι (Cielo Latin), ενώ ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε και σε δεύτερη ταινία το El Hilo Rojo (το κόκκινο νήμα) μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Μπενχαμίν Βικούνια.


Pedro Padilla Entrevista a Eugenia Suárez ''China Suárez'' Premios Platino 2016



Οι ανησυχίες της για την τέχνη δεν σταματούν βέβαια εκεί, αφού ήταν μέλος της πενταμελούς ποπ μπάντας Teen Angels, με την οποία και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία μέχρι το 2011 όταν και αποχώρησε από το συγκρότημα.

Όσον αφορά τώρα την προσωπική της ζωή, από το 2015 ήταν παντρεμένη με τον Χιλιάνο ηθοποιό και επιχειρηματία, Μπενχαμίν Βικούνια, με τον οποίο μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Στα τέλη του Αυγούστου ωστόσο δημοσιοποίησαν το διαζύγιό τους, με την 29χρονη να είναι άραγε ελεύθερη και ωραία; Ή να έχει βρει όπως όλα δείχνουν τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάουρο Ικάρντι...

eugeniaa






Ένα love story γεμάτο σκάνδαλα, μίση και σίγουρα όχι happy end


Αναμφίβολα η ιστορία αγάπης της Αργεντίνας σεξοβόμβας, Γουάντα Νάρα και του επιθετικού της Παρί, Μάουρο Ικάρντι θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Μετά από ένα σκάνδαλο που ταρακούνησε συθέμελα τον κόσμο του ποδοσφαίρου, το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 28 Μαΐου του 2014, αποκτώντας μάλιστα και δύο κόρες ως καρπό του έρωτά τους.
93_wanda_icardi_cover_instagram

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η 34χρονη σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι έστειλε ένα μήνυμα αγάπης και αφοσίωσης,  συνοδευόμενο από σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα, γράφοντας: «Επτά χρόνια γάμου. Σ 'αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα».




Το ερωτικό τρίγωνο με τον Μάξι Λόπες

Αν ο Ικάρντι χρωστά σε κάποιον  την άμεση προσαρμογή του και την ποδοσφαιρική εξέλιξή του στη Serie A, είναι στον κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερο συμπατριώτη του, Μάξι Λόπες. Ο Μάξι είχε πάρει υπό την προστασία του τον Αργεντίνο, φιλοξενώντας τον στο σπίτι του και πηγαίνοντας μαζί του διακοπές.

Η φιλία τους ωστόσο, άρχισε να κλονίζεται και τελικά έληξε όταν μπήκε στη μέση η μητέρα των παιδιών του Λόπες και σύζυγος, πλέον, του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα.
wanda


Η Αργεντίνα καλλονή παράτησε τον Μάξι Λόπες έχοντας μαζί του τρία παιδιά για χάρη του Ικάρντι και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Ίντερ αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του πώς έγινε το... κονέ μεταξύ τους.

«Μια μέρα πριν φύγω για φιλικά προετοιμασίας στην Αμερική η Γουάντα μου έστειλε μήνυμα. Έμεινα έκπληκτος επειδή συνήθως μίλαγα μόνο με τον Μάξι και όχι μαζί της. Με ρώτησε αν μπορούσα να της αγοράσω ένα νέο iPad από τις ΗΠΑ, καθώς δεν ήταν ακόμα διαθέσιμο στην Ιταλία», γράφει ο Αργεντίνος και συνεχίζει:

«Αυτό, όμως, με έκανε να σκεφτώ. Ήθελε η Γουάντα πραγματικά το iPad ή ήθελε να έχει επαφή μαζί μου; Όταν επέστρεψα στο Μιλάνο, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω μαζί της και να της πως ότι είχα πάρει το iPad. Ηταν η καλύτερη δικαιολογία. Ανταλλάξαμε πάρα πολλά μηνύματα και αρχίσαμε να είμαστε λίγο πιο... ελεύθεροι.

Μου έγραψε: "Μάουρο, εγώ και ο Μάξι θα πάμε μια βόλτα σε νησί μαζί με τον Γκονζάλο Μπεργκέσιο και τη γυναίκα του. Θέλεις να έρθεις μαζί μας;"

Φυσικά και το ήθελα. Όταν ήμουν μόνος στο δεύτερο όροφο του πλοίου και είχα ξαπλώσει στον καναπέ και άκουγα μουσική, η Γουάντα εντελώς ξαφνικά ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς καμία ντροπή. Από εκείνη τη στιγμή, η σχέση της με τον Μάξι Λόπες τελείωσε».
iccardi-lopez

«Το ντέρμπι της Γουάντα»

Στις 14 Απριλίου του 2014, η Σαμπντόρια του Μάξι Λόπες υποδεχόταν την Ίντερ του Μάουρο Ικάρντι. Ωστόσο το εν λόγω παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα και έμεινε στην ιστορία ως «το ντέρμπι της Γουάντα».

Κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και την καθιερωμένη ανταλλαγή χειραψίας πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μάουρο Ικάρντι ως φιλοξενούμενος πλησίασε τον Μάξι Λόπες για να του δώσει το χέρι. Ο τελευταίος χωρίς καν να τον κοιτάζει τον απέφυγε. Μάλιστα, ο Ικάρντι τον χαρακτήρισε «άξεστο» και ο πόλεμος για τα μάτια της Γουάντα είχε μόλις ξεκινήσει...

Ένα μήνα μετά, στις 27 Μαΐου 2014, ο Ικάρντι παντρεύτηκε με τη Γουάντα – είχαν μεσολαβήσει κάποια εικοσιτετράωρα από την έκδοση του διαζυγίου της – σε μια μικρή τελετή, στο Μπουένος Άιρες, ενώπιον 12 ανθρώπων.


Maxi Lopez Refuse Handshake of Mauro Icardi



Όταν η Γουάντα ανέλαβε ως μάνατζερ του Ικάρντι

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Μάουρο Ικάρντι ενημέρωσε τον επί δεκαετίας και πλέον εκπρόσωπο του ότι δεν θα συνέχιζαν τη συνεργασία τους. Ποιον προσέλαβε; Μα φυσικά τη γυναίκα του, Γουάντα! Αυτή είναι πλέον η σύμβουλός του, η μάνατζερ του που κανονίζει όλα του τα ραντεβού, συμβόλαια και τις μεταγραφές του.
SPORT-PREVIEW-Mauro-and-Wanda-Icardi


«Τον κρατάω γιατί του μαγειρεύω ξημερώματα και είμαι… η καλύτερη στο κρεβάτι»

Το μυστικό της ευτυχισμένης συμβίωσης με τον Μάουρο Ικάρντι είχε περιγράψει με ιδιαίτερα… χαρακτηριστικό τρόπο η Γουάντα Νάρα. Συγκεκριμένα, είχε γράψει απευθυνόμενη στους ακολούθούς της:

«Το μυστικό είναι να του μαγειρεύεις κάθε μέρα, να τον περιμένεις έχοντας φτιάξει τα πιο νόστιμα σάντουιτς στις τρεις το πρωί μετά από ένα παιχνίδι.

Ή απλά να πηγαίνεις στην κουζίνα ξημερώματα για να του φτιάξεις ένα κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο, να του ετοιμάζεις τα καλύτερα επιδόρπια το απόγευμα και… να είσαι η καλύτερη στο κρεβάτι.

Όλα τα υπόλοιπα τα αγοράζει με την πιστωτική του. Σε αγαπώ, Μάουρο Ικάρντι».









«Καυτές» αποκαλύψεις για το ζεύγος Ικάρντι: «Κάνουν σεξ 12 φορές τη μέρα»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις επιδόσεις του Μάουρο Ικάρντι ήταν ο Ντανιέλε Αντάνι. Ο άλλοτε αμυντικός της Ίντερ τόνισε πως ο Αργεντινός επιθετικός που πλέον παίζει στην Παρί και η σύντροφος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, κάνουν έρωτα 12 φορές τη μέρα!

Η εν λόγω αποκάλυψη έγινε σε μια συζήτηση στην εκπομπή του Κριστιάν Βιέρι στην πλατφόρμα του Twitch με θέμα το σεξ στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών.
wanda_nara_e_icardi_IG_2019












Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης