Ο Γιώργος Μπόγρης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του
Όπως φαίνεται η σχέση του Μπόγρη με την ΑΕΚ δεν θα... κρατήσει πολύ! Στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ένωσης, οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν ισάριθμες ήττες από Απόλλωνα Πάτρας και Τρεβίζο, με τον έμπειρο σέντερ να μένει... καθηλωμένος στον πάγκο.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο καπνός... έδειξε και φωτιά καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του και να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι η Ένωση έχει δύο νέα ban από τη FIBA όπερ και σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή εκτός Ελλάδας.
Τέλος για τον Γιώργο Μπόγρη υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τον Ιωνικό Νικαίας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.