Νιούκαστλ: Ζήτησε από τους φιλάθλους να μην φορούν κελεμπίες
Με ανακοίνωσή της η Νιούκαστλζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να μην φορούν κελεμπίες στο γήπεδο, καθώς αυτή η κίνηση ελοχεύει τον κίνδυνο παρεξήγησης
Τις τελευταίες εβδομάδες η Νιούκαστλ ζει στον... παροξυσμό των Σαουδαράβων, μετά την πώληση των μετοχών του συλλόγου σε επενδυτικό funds της χώρας μέσω του οποίου αλλάζει μια για πάντα αγωνιστικό status!
Η «τρέλα» που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου είναι τέτοια που στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη νέα... εποχή, οι εξέδρες του «St. James Park»γέμισαν με φίλους της ομάδας ντυμένοι με κελεμπίες προς τιμήν των νέων ιδιοκτητών!
Παρ' όλα αυτά, οι «καρακάξες» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν τους φιλάθλους να σταματήσουν να φορούν κελεμπίες στο γήπεδο. Και αυτό γιατί η κίνηση αυτή μπορεί να παρεξηγηθεί ακόμα και να θεωρηθεί προσβλητική από μερίδα κόσμου.
Επιπλέον, η Νιούκαστλ ξεκαθάρισε πως η νέοι ιδιοκτήτες δεν είχαν θέμα με την κίνηση αυτή, αντιθέτως τους άρεσε. Ωστόσο, με βάση τα παραπάνω, παρακάλεσαν τους φιλάθλους να σταματήσουν να φορούν τις παραδοσιακές φορεσιές της Σαουδικής Αραβίας.
#NUFC is kindly asking supporters to refrain from wearing traditional Arabic clothing or Middle East-inspired head coverings at matches if they would not ordinarily wear such attire.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.