Νιούκαστλ: Τέλος από τον πάγκο ο Στιβ Μπρους

Νιούκαστλ: Τέλος από τον πάγκο ο Στιβ Μπρους

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph μετά το τέλος της συνεργασίας του με τις «καρακάξες» περιέγραψε τη θητεία του στην ομάδα σαν... εφιάλτη

bruce_120155
Ο πολύπειρος κόουτς έχοντας συμπληρώσει 1.000 παιχνίδια ως προπονητής, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ και σε συνέντευξή του περιέγραψε με πόνο ψυχής πως ήταν να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που αγαπούσε από παιδί χωρίς να είναι κατ' ουσίαν ποτέ επιθυμητός από τους οπαδούς της.

«Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία μου δουλειά. Δεν αφορά μόνο εμένα, έχει επιβαρύνει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, επειδή είναι όλοι από το Νιούκαστλ και δεν μπορώ να το αγνοήσω. Ανησυχούσαν για εμένα... ειδικά η γυναίκα μου. Αντιμετώπισε τον θάνατο των γονιών μου, οι δικοί της δεν είναι τόσο καλά και παράλληλα έπρεπε να ανησυχεί για το τι περνάω τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε.

Ο Μπρους ανέλαβε το τιμόνι της Νιούκαστλ το 2019 και ένιωθε ότι ονειρεύεται. Βρισκόταν στη θέση του προπονητή για τον σύλλογο που υποστηρίζει από μικρό παιδί. Ποτέ δεν έγινε αποδεκτός ωστόσο από τους οπαδούς της ομάδας που τον συνέδεεαν με το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς του Μάικ Άσλεϊ.

«Νόμιζα ότι θα τα καταφέρω αλλά ήταν πολύ πολύ σκληρό. Το να μην είσαι πραγματικά ποτέ επιθυμητός, το να διαβάζεις συνεχώς ότι οι άνθρωποι λένε ότι θα αποτύχω, ότι ήμουν άχρηστος, χοντρή σπατάλη χώρου, ένας χαζός ή οτιδήποτε άλλο. Από την 1η ημέρα», τόνισε εξηγώντας πως: «Όταν τα πηγαίναμε καλά ήταν "ναι αλλά το στιλ ποδοσφαίρου είναι σκουπίδι" ή ήμουν απλά "τυχερός". Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα. Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, να αποδεικνύω ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, αλλά αυτό ήταν μόνο. Μάχη, αγώνας. Ακόμα και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις τους οπαδούς».

«Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω να δουλέψει. Ήμουν περήφανος που ήμουν ο προπονητής της Νιούκαστλ, ακόμα και στους σκοτεινούς καιρούς, ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω την προσπάθεια, να κρατήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League. Ο κόσμος μου είπε να παραιτηθώ κι αν δεν ήταν η Νιούκαστλ θα αρνίομουν. Απλώς ένωσα ότι αυτός που θα έρθει μπορεί να τα πάει καλύτερα από εμένα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης