Ντρογκμπά: Έγινε ο νέος πρεσβευτής του ΠΟΥ σε θέματα αθλητισμού και υγείας
ΟΝτιντιέ Ντρογκμπάανακοινώθηκε από τον ΠΟΥ ως τον νέο πρεσβευτή σε θέματα αθλητισμού και υγείας
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε πως ο άλλοτε θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιντιέ Ντρογκμπά, έγινε ο νέος πρεσβευτής σε θέματα αθλητισμού και υγείας.
«Είναι τιμή μου να συντάσσομαι με τον ΠΟΥ και να στηρίζω τη δουλειά του ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να είναι υγιείς, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Έχω βιώσει από πρώτο χέρι ως αθλητής τον υγιή τρόπο ζωής και γι' αυτό θέλω να δουλέψω με τον ΠΟΥ», ανέφερε ο Ντρογκμπά.
«Ο Ντιντιέ είναι αποδεδειγμένος πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας», είπε με την σειρά ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3