ΑΕΚ-Λάρισα: Η πρώτη είσοδος της «Βασίλισσας» στο νέο γήπεδο
Ο αρχηγόςΔημήτρης Μαυροειδής οδήγησε την ΑΕΚ στο νέο «σπίτι» της, στο ματς με τη Λάρισα
Η είσοδος της Λάρισας στον αγωνιστικό χώρο, σήμαινει πως ακολουθεί η σειρά της ΑΕΚ. Η πρώτη στο νέο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο κόσμος σήκωσε τα κινητά τηλέφωνά του για να καταγράψει την ιστορική στιγμή, όπως επιβάλει η σύγχρονη κοινωνία.
Από τη μαύρη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ δεν υπήρχε κινητικότητα, μέχρι τη στιγμή που η μουσική άρχισε να παίζει δυνατά.
Και ο Δημήτρης Μαυροειδής με το πιο γλυκό σπριντ της ζωής του οδήγησε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου. Μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 1.000 φίλους της ΑΕΚ.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.