«Σε καλό δρόμο οι επαφές με την Παρί για την ανανέωση» λέει η μητέρα του Εμπαπέ

«Σε καλό δρόμο οι επαφές με την Παρί για την ανανέωση» λέει η μητέρα του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ τα πιο καυτά ονόματα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η μητέρα του Γάλλου διεθνή επιθετικού έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση της μεταγραφής του

Fayza2
Την τελευταία διετία το όνομα του φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα και τους τίτλους των κορυφαίων ΜΜΕ παγκοσμίως σε κάθε μεταγραφική περίοδο με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι όπου η πρόταση 180 εκατ. ευρώ της Ρεάλ προς την Παρί έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Η Παρί, παρόλο που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, είπε «όχι» και ενώ ο πρόεδρος των «μερένγκες» Φλορεντίνο Πέρεθ ακόμη και χθες δήλωσε «περιμένουμε την 1η Ιανουαρίου για τον Εμπαπέ», δείχνοντας ότι είναι μια τελειωμένη υπόθεση (αν και χρειάστηκε να ανακατασκευάσει λίγες ώρες αργότερα μετά την οργισμένη αντίδραση των Γάλλων) για να έρθει η μητέρα του διεθνούς άσου και να ανατρέψει τα πάντα!

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Ακόμη και τη Δευτέρα μιλήσαμε με τον Λεονάρντο», είπε η κυρία Φαϊζά Λαμαρί σε αποκλειστική συνέντευξη της στην εφημερίδα Le Parisien, δημιουργώντας νέα δεδομένα και κυρίως ελπίδες στους οπαδούς της Παρί.

«Το βασικό ζητούμενο είναι να είναι ο Κιλιάν ικανοποιημένος. Να είναι ευτυχισμένος. Αν δεν είσαι χαρούμενος τότε μπορεί να φτάσεις στο σημείο να πεις ότι θα σταματήσεις να παίζεις. Αν είσαι όμως χαρούμενος τότε όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη», συμπλήρωσε με νόημα η μητέρα του Γάλλου άσου δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο ότι οι επόμενες εβδομάδες ίσως αλλάξουν οριστικά τα δεδομένα και ο γιος της αποφασίσει να ανανεώσει με τους Παριζιάνους.

LeParisien
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης