ΑΕΚ: Ο Μάνταλος ήθελε να δώσει το περιβραχιόνιο στον Σιμόες - «Πέτρο, αρχηγός είσαι εσύ», απάντησε ο Πορτογάλος

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος ήθελε να δώσει το περιβραχιόνιο στον Σιμόες - «Πέτρο, αρχηγός είσαι εσύ», απάντησε ο Πορτογάλος

Το όμορφο περιστατικό που συνέβη με Πέτρο Μάνταλο και Αντρέ Σιμόες για το περιβραχιόνιο στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού πριν την έναρξη της αναμέτρησης

madalossimoes
Ο Αντρέ Σιμόες στο Αγρίνιο ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά την πολύμηνη απουσία του, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον χώρο της μεσαίας γραμμής για όσο αγωνίστηκε.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στα αποδυτήρια του γηπέδου έλαβε χώρα ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό περιστατικό. Ο Πέτρος Μάνταλος απευθύνθηκε στον Βασίλη Δημητριάδη λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Βασίλη, αρχηγός σήμερα θα είναι ο Σιμόες».

Ο Δημητριάδης προφανώς και αιφνιδιάστηκε, ρωτώντας τον Μάνταλο αν έχει συμβεί κάτι, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να του απαντά: «Αρχηγός θα είναι ο Σίμο, γιατί επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Δημητριάδης είπε στον Μάνταλο να το μεταφέρει στον Σιμόες, δίνοντας του το περιβραχιόνιο. Ο Πορτογάλος μέσος τον αγκάλιασε και του είπε: «Πέτρο, εσύ είσαι ο αρχηγός της ομάδας». Για αρκετά λεπτά προσπαθούσε ο ένας να πείσει τον άλλο, με τον Δημητριάδη τελικά να μπαίνει στη μέση λέγοντας: «Είναι σαν να του το έδωσες Πέτρο. Πάμε κανονικά».

Κλείσιμο
Κάπως έτσι η ΑΕΚ ξεκίνησε με αρχηγό τον Μάνταλο στο Αγρίνιο, ενώ στη συνέχεια το περιβραχιόνιο δόθηκε από τον αρχηγό της ΑΕΚ στον Βράνιες καθώς ο Σιμόες είχε ήδη γίνει αλλαγή νωρίτερα...

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν για Pandora Papers: H Eπιτροπή μάχεται έντονα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Γέμισε η ΜΕΘ στο «Παπαγεωργίου» - Διακομιδή δασωληνωμένων σε άλλα νοσοκομεία

Ανακοινώσεις την Τετάρτη από τον Πλεύρη για τους εμβολιασμένους - Έρχεται «πλαίσιο κανονικότητας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης