Ολυμπιακός: Κοντά στο sold out για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κοντά στο sold out για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στο πρώτο sold out από την ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα για τον κόσμο, οδηγούμαστε ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

olympiacosomadikii
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «εξαφανίζουν» με γρήγορους ρυθμούς τα εισιτήρια καθώς ήδη έχουν «φύγει» πάνω από 6.000. Αν συνυπολογιστεί και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει δώσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι την Κυριακή στο Φάληρο θα δώσουν το παρών 25.000 φίλαθλοι (το ανώτατο δηλαδή επιτρεπόμενο όριο θεατών, βάσει των υγειονομικών μέτρων προστασίας).

Και είναι γεγονός ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων που θα βρεθεί σε γήπεδο στην Ελλάδα μετά από τα «άχρωμα» κεκλεισμένων των Θυρών παιχνίδια λόγω COVID-19, τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Από κει και πέρα συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής & ενώ παράλληλα με πολύ αυξητικές τάσεις διατίθενται και τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας. Τα εισιτήρια για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και τα διαρκείας που έχουν απομείνει, διατίθενται καθημερινά μέσω ίντερνετ (όλο το 24ώρο) από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως τις 18:00.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης