Ασράφ Χακίμι: Τρελά ερωτευμένος με την 12 χρόνια μεγαλύτερη του Ισπανίδα ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ

Ασράφ Χακίμι: Τρελά ερωτευμένος με την 12 χρόνια μεγαλύτερη του Ισπανίδα ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ

Η σέξι ηθοποιός, Χίμπα Αμπούκ, με εξωτικές ρίζες από τον Λίβανο και την Τυνησία, κλέβει τις εντυπώσεις στην γειτονική Ιταλία στο πλευρό του Ασράφ Χακίμι

hiba-abouk
Τι κι αν τους χωρίζουν 12 χρόνια; Μπροστά στον έρωτα τους τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο! Ο διεθνής Μαροκινός άσος της Ίντερ περνά την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του στο πλευρό της καυτής Χίμπα Αμπούκ.
hibanew
Η 33χρονη με καταγωγή από την Τυνησία που έχει χαρακτηριστεί ως «η ομορφότερη ηθοποιός του κόσμου», έγινε γνωστή από το ρόλο της Φατιμά στη δημοφιλή ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Principe, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο γνωστό σίριαλ «Madres».

hiba1


Κλείσιμο

Γεννημένη στη Μαδρίτη, είναι η νεότερη από τέσσερα αδέλφια της οικογένεις, λατρεύει το φλαμένκο, ενώ πέραν της εξωτικής της παρουσίας, διαθέτει και ευρεία γλωσσομάθεια καθώς μιλά, Ισπανικά, Αραβικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Hiba Abouk, en ¡HOLA!: 'Está siendo la época más bonita de mi vida'


Το ερωτευμένο ζευγάρι που βρίσκεται σε σχέση από το 2018, απέκτησε πριν από περίπου 11 μήνες το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε να συμπληρώσει την ήδη ευτυχισμένη τους ζωή.


Ειδήσεις σήμερα:

Σπανούλης για Κόμπι: «Ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών»

Viral το πρόγραμμα αθλήτριας του UCLA στις ασκήσεις εδάφους με ραπ μουσική υπόκρουση

Kobe Bryant: Ένας χρόνος χωρίς τον Black Mamba - Φωτογραφίες από το δυστύχημα - Αφιερώματα από BBC, Forbes, Los Angeles Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης