ΑΕΚ: Θλάση ο Άμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα

ΑΕΚ: Θλάση ο Άμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα

Ο Νορντίν Άμραμπατ, πιθανότατα έχει υποστεί θλάση κι έτσι δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (26/09, 20:30).

6198090
Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Λαμία με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να τον αντικαθιστά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Άμραμπατ πραγματοποίησε θεραπεία στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (23/09) και σήμερα (24/09) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πιθανότατα έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και έτσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα.

Κλείσιμο
Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

@Photo credits: INTIME

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης