Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού στον Τόμιτς για την απώλεια της μητέρας του
Τα θερμά συλλυπητήριά του στον Μίλαν Τόμιτς, για την απώλεια της μητέρας του, έστειλε ο Ολυμπιακός
Ο εμβληματικός παλαίμαχος των Πειραιωτών «έχασε» την μητέρα του, Ζίφκα, την περασμένη Κυριακή (19/9) και σήμερα την «αποχαιρέτισε» για τελευταία φορά. Θυμίζουμε πως ο Μίλαν Τόμιτς παρευρέθηκε νωρίτερα και στην κηδεία του σπουδαίου Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ:
Σήμερα (21/09) ο Μίλαν Τόμιτς και η οικογένεια του είπαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του μητέρα.
Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.