ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι Ροντρίγκο, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας

VIERINIA
Το αιμάτωμα στον αστράγαλο του Αντρέ Βιεϊρίνια δεν υποχώρησε κι έτσι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του ενόψει του ντέρμπι των «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ στην Τούμπα, που ακολουθεί στο πρόγραμμα της Superleague – Interwetten.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε μόνος του σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Πλην των τραυματιών, εκτός αποστολής έμειναν οι Ροντρίγκο, Καγκάβα (στα πλαίσια της διαχείρισης των επτά μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ) και ο νεαρός Κωνσταντέλιας.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το πρωί της Τρίτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί την αποστολή.

Πιο αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στο Αγρίνιο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα , Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα , Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης