Πολύ πιθανό είναι η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική της Super League να διεξαχθεί την Παρασκευή (17/9). Εντός της ημέρας η απόφαση
Αλλάζει όπως όλα δείχνουν ημέρα διεξαγωγής του αγώνα του Ιωνικού με τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/9), αλλά λόγω της συμπλήρωσης οκτώ χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα οδηγούν στην μετάθεση του αγώνα.
Και αυτό γιατί εκείνη την ημέρα έχουν προγραμματιστεί πορείες και διαδηλώσεις και όλα δείχνουν πως εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η αλλαγή της ημέρας με τον αγώνα να ορίζεται για την Παρασκευή (17/9).
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.