Η τελευταία επίσκεψη του Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 14/9 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ για την τελετή παράδοσης - παραλαβής στον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλιο Λιόλιο
Η νέα εποχή στηνΕλληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης άρχισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ αναμένεται συγκροτηθεί σε σώμα το μεσημέρι της Τρίτη 14/9 ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μετέβη για τελευταία φορά στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ εκεί όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Βαγγέλης Λιόλιος για την τελετή παράδοσης - παραλαβής.
Σε ό,τι αφορά τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης, μια από αυτές είναι η αλλαγή σελίδας στην ελληνική διαιτησία και ο Χρίστος Χριστοδούλου είναι το φαβορί για να αναλάβει την ΚΕΔ όπως αποκάλυψε το Gazzetta.
Η άφιξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου στα γραφεία της Ομοσπονδίας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.