Ρεάλ: Στο «κάδρο» ο Λεβαντόφσκι, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάαλαντ

Ρεάλ: Στο «κάδρο» ο Λεβαντόφσκι, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάαλαντ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης καταστρώνουν εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να υπογράψουν τον Χάαλαντ το επόμενο καλοκαίρι, με το όνομα του «Λέβα» να φιγουράρει πρώτο στη λίστα

lewandowski_1
Στη Μαδρίτη εκπονούν ήδη τα πλάνα τους για το 2022, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει πάρει την απόφαση για σύνθεση των επόμενων... Γκαλάκτικος. Πρώτος στόχο; των Μερένχες παραμένει ο Κίλιαν Μπαπέ, όμως ο Γάλλος δεν αποτελεί τη μοναδική περίπτωση που εξετάζει η Ρεάλ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ενδεχομένως αποτελεί το πιο «hot» όνομα των τελευταίων μεταγραφικών παζαριών, με πλήθος συλλόγων να κάνουν... ουρά για να τον υπογράψουν.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Μερένχες, οι οποίοι όμως δεδομένης της οικονομικής κατάστασης του κλαμπ αλλά και του έντονου ανταγωνισμού έχουν προχωρήσει ήδη στην εξέταση εναλλακτικών επιλογών

Εκείνη που αρέσει περισσότερο στους ιθύνοντες της βασίλισσας είναι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί εδώ και αρκετό διάστημα με τους Ισπανούς.

Όπως αναφέρει η «AS», εφόσον η περίπτωση Χάαλαντ αποδειχθεί ακατόρθωτη, τότε οι Μαδριλένοι αναμένεται να αλλάξουν ρότα και να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Μπάγερν να ντύσουν από τη νέα σεζόν τον Πολωνό στα λευκά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα σε βάθος για τα πλαστά πιστοποιητικά ζήτησε από τους «Αδιάφθορους» ο Θεοδωρικάκος

Από το Κερατσίνι ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ: «Χάρηκα σαν να το κέρδισα εγώ», λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ

Η «Άγρια Ορχιδέα» Κάρε Ότις και άλλα 5 μοντέλα καταγγέλλουν τον «Γουάινστιν της μόδας» για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης