Το ποσό των 5,1 εκατ. ευρώ κέρδισε στο Τζόκερ, την Τρίτη, ένας υπερτυχερός από το Κερατσίνι, παίζοντας, μάλιστα δελτίο μόλις 3 ευρώ.
Μιλώντας στην τελεόραση του ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, Γιώργος Κουζιγιάννης δήλωσε ότι όταν το έμαθε χάρηκε πολύ σαν να το έχει κερδίσει ο ίδιος και όταν έγινε γνωστό, πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το πρακτορείο.
Αν και όπως ανέφερε, δε γνωρίζει ποιος είναι ο τυχερός εκατομμυριούχος σημείωσε ότι το δελτίο του ήταν τυχαία επιλογή και κόστισε μόλις 3 ευρώ.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.