UEFA: Πράσινο φως για τη μετακίνηση οπαδών στην Ευρώπη!

UEFA: Πράσινο φως για τη μετακίνηση οπαδών στην Ευρώπη!

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο, η UEFA είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση και πάλι οπαδών στα εκτός έδρας ματς σε όλη την Ευρώπη!

Opadoi
Άλλο ένα βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα -και- στο ποδόσφαιρο φαίνεται πως έγινε σήμερα (06/09), καθώς η UEFA εμφανίζεται έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση και πάλι οπαδών στα εκτός έδρας ματς σε όλη την Ευρώπη!

Ήδη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αρχίσει να ενημερώνει τις ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, με το γνωστό δίκτυο οπαδών ποδοσφαίρου στην Ευρώπη (FSΕ - Football Supporters Europe) να ανακοινώνει-επιβεβαιώνει πως η UEFA αποφάσισε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν και πάλι από την άλλη εβδομάδα, όταν και αρχίζουν οι φάσεις των ομίλων στις διοργανώσεις της! Πάντα, φυσικά, με τους κατά τόπους περιορισμούς και σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το πόσοι θα μπορούν να κάνουν... ευρωπαϊκή εκδρομή, για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, το ποσοστό αυτό δεν αναμένεται να είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, που ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa Conference League στο Γιβραλτάρ την άλλη βδομάδα, ο «δικέφαλος του Βορρά» δικαιούται έως και το 5% της ισχύουσας χωρητικότητας (με βάση τα μέτρα εναντίον της πανδημίας) στα γήπεδα που θα αγωνιστεί και αντίστοιχα υποχρεούται να παραχωρήσει και εκείνος έως 5% της ισχύουσας χωρητικότητας στην Τούμπα.

Αναμένονται, πλέον και οι ανακοινώσεις από πλευράς UEFA.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης