Στην Αθήνα ο Παλάσιος - «Να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Στην Αθήνα ο Παλάσιος - «Να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Χαρούμενος για την άφιξή του στην Ελλάδα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στα πρώτα του λόγια ως παίκτης του «τριφυλλιού»

Palacios
Στο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 18:00 της Κυριακής (5/9) ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ώστε να ενταχθεί και τυπικά στον Παναθηναϊκό και να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη σεζόν 2021/22.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, φορώντας κασκόλ του «τριφυλλιού» και μια μάσκα της νέας του ομάδας, ενώ στο αεροδρόμιο ήταν και λίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού, θέλοντας να καλωσορίσουν τον 29χρονο εξτρέμ.

Παρά την κούραση του υπερατλαντικού ταξιδιού, ο νέος παίκτης των «πρασίνων» πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», εκφράζοντας την ανυπομονησία του να ενταχθεί στο νέο του περιβάλλον.

Μάλιστα, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού θα μεταβεί απευθείας στο προπονητικό κέντρο για να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce2293aoqft5-sf)


Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους στην Ελλάδα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα.

Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα ότι ήταν ένα βήμα που ήθελα να κάνω. Έχω δει μερικούς παίκτες που είχαν έρθει στον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα.

Είχα την τύχη να δω μεγάλα ντέρμπι όπως το Μπόκα-Ρίβερ, αλλά και να παίξω στο Ιντεπεντιέτε-Ράσινγκ. Τώρα για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σκοπεύω να προσπαθήσω διπλά για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Από την Αργεντινή που ήμουν ακόμα, μου έρχονταν συνέχεια μηνύματα από την Ελλάδα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή τη στήριξη και την αγάπη. Στόχος είναι να φέρουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που μπορούν να ηγηθούν, αλλά εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης