Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγιαννίδη έως το 2025

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγιαννίδη έως το 2025

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον 20χρονο αμυντικό να επιστρέφει και επίσημα στο «τριφύλλι»

vagianni
Βαγιαννίδης η επιστροφή. Ο νεαρός αμυντικός είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, κάτι που επίσημα έγινε σήμερα Παρασκευή, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου μέχρι το 2024.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή από την ιταλική Ίντερ του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος επιστρέφει στο Τριφύλλι έπειτα από ένα χρόνο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Βαγιαννίδης γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2001. Αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το Τριφύλλι στις 14 Νοεμβρίου 2017, όντας μέλος της ομάδας Κ-17 των Πρασίνων. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού στις 16 Φεβρουαρίου 2020 σε παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στην Ίντερ, ενώ στη διάρκεια της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη βελγική Σιντ Τρούιντεν. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ο Βιαγιαννίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και που μεγάλωσα. Απουσίασα ένα χρόνο αλλά ελπίζω να συνεχίσω από το σημείο που τελείωσα. Όπως τότε, έτσι και τώρα, έπραξα εκείνο που θεωρώ ότι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Τα υπόλοιπα με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της - Την βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος

Εργασιακό: Τι προβλέπει η εγκύκλιος για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και εργασία την Κυριακή

Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Παρατείνονται τα μέτρα σε Μεσσηνία και Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης