Ρουμενίνγκε: «Ο Χάαλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γερμανίας»

Ρουμενίνγκε: «Ο Χάαλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γερμανίας»

Εκτός Γερμανίας βλέπει το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ ο πρώην CEO της Μπάγερν, υποστηρίζοντας πως τα ποσά που ακούγονται για τον Νορβηγό είναι απαγορευτικά για οποιαδήποτε ομάδα της χώρας

iaaland_0
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Οι αριθμοί και οι ασύλληπτες επιδόσεις του μπροστά από την αντίπαλη εστία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι κάνουν... ουρά προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνιστά αναμφισβήτητα ένα όνομα που θα ακουστεί έντονα και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, αφού γίγαντες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και οι δυο κολοσσοί του Μάντσεστερ παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του.

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γίνει συζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, φαίνεται πως με τα σημερινά δεδομένα μπορούμε να αποκλείσουμε τη Μπάγερν Μονάχου από βασική υποψήφια, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρώην CEO των Βαυαρών, Καρλ Χαινς Ρουμενίνγκε.

Ο Γερμανός παράγοντας ήταν κατηγορηματικός σχετικά με το μέλλον του Νορβηγού, υποστηρίζοντας πως καμία γερμανική ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει το ποσό που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή.

«Τα ποσά που ακούγονται γύρω από το όνομά του μαρτυρούν πως δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Γερμανία. Υποθέτω ότι το μέλλον του βρίσκεται εκτός συνόρων» ήταν τα λόγια του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

Στην ανακρίτρια ο Σεμέδο

Απεγκλωβισμός ανθρώπων μετά από φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης