Μαγκουάιρ: «Εκπληκτικό που ο Ρονάλντο γύρισε σπίτι του»

Μαγκουάιρ: «Εκπληκτικό που ο Ρονάλντο γύρισε σπίτι του»

Εκπληκτική χαρακτήρισε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Χάρι Μαγκουάιρ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο πλευρό του Πορτογάλου αστέρα

maguair
Ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός δεν βλέπει την ώρα, για να πατήσει το πόδι του στο «Ολντ Τράφορντ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να ξεκινήσει μαζί του προπονήσεις.

Σε δηλώσεις του ο Μαγκουάιρ, αφού πρώτα χαιρέτισε την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στους «κόκκινους διαβόλους» στη συνέχεια δήλωσε πως με τον Ρονάλντο στο ρόστερ, η Γιουνάιτεντ μπορεί να φτάσει σε διακρίσεις.

«Είναι εκπληκτικό να έχουμε τον Κριστιάνο μαζί μας και να επιστρέφει στο σπίτι. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έπαιξε το παιχνίδι. Νομίζω ότι οι παίκτες θα μάθουν τόσα πολλά από αυτόν. Συνέβη τόσο γρήγορα που μάλλον δεν έχει γίνει απόλυτα αντιληπτό, αλλά είναι εκπληκτικό για τον σύλλογο και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, καθώς και για την νοοτροπία που μπορεί να φέρει στην ομάδα.

Είναι σπουδαίο για τους οπαδούς, αλλά, το πιο σημαντικό, θα μας βελτιώσει στο γήπεδο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης όπως είδατε την περασμένη σεζόν, αλλά και στο EURO», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον «CR7» ο Μαγκουάιρ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

Στην ανακρίτρια ο Σεμέδο

Απεγκλωβισμός ανθρώπων μετά από φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης