Η Σάκκαρη υπερασπίστηκε τον Τσιτσιπά: «Δεν το κάνει επίτηδες - Ιδρώνει πολύ και πηγαίνει ν’ αλλάξει»

Η Σάκκαρη υπερασπίστηκε τον Τσιτσιπά: «Δεν το κάνει επίτηδες - Ιδρώνει πολύ και πηγαίνει ν’ αλλάξει»

Τον Στέφανο Τσιτσιπά υπερασπίστηκε η Μαρία Σάκκαρη για την επίθεση που δέχτηκε ο πρώτος για τα toilet break

tsitsipas_sakkari
Μετά το τέλος του αγώνα της η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το toilet break που έχει γίνει… πρώτο θέμα στο US Open.

H Ελληνίδα τενίστρια, μετά την πρόκρισή της επί της Κόστγιουκ, υπερασπίστηκε τον Στέφανο, λέγοντας πως σε κάθε ματς ιδρώνει υπερβολικά και ότι οι συνθήκες στη Νέα Υόρκη δικαιολογούν την συχνή αλλαγή ρούχων.

«Ξέρω πολύ καλά τον Στέφανο και ξέρω ότι ιδρώνει πάρα πολύ. Έπαιξα μαζί του στο Τόκιο και ίδρωνε υπερβολικά. Ξέρω ότι χρειάζεται να πάει να αλλάξει και γι' αυτό πάει στην τουαλέτα. Δεν γίνεται να αλλάξει το σορτς και το εσώρουχό του στο court. Μπορεί να του παίρνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι πάει στα αποδυτήρια και κάθεται εκεί χωρίς να κάνει τίποτα για να εκνευρίσει τον αντίπαλο ή να κόψει τον ρυθμό. Του παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, μπορεί εσώρουχο, κάλτσες, τα πάντα... Δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες» ανέφερε η Σάκκαρη.

Οσον αφορά το παιχνίδι με την Κόστγιουκ, σχολίασε: «Ο πρώτος γύρος Grand Slam δεν είναι ποτέ εύκολος. Σέρβιρα καλά, ειδικά όταν χρειάστηκε να το κάνω, ήμουν αρκετά καλή από τη βασική γραμμή και πνευματικά ήμουν πραγματικά πολύ καλά».

Για τις καιρικές συνθήκες, το Νο17 του ταμπλό ανέφερε: «Δεν με απασχολεί η ζέστη και η υγρασία. Μετά το Τόκιο, μπορώ να συνηθίσω οποιεσδήποτε συνθήκες. Ήταν πολύ σκληρές οι συνθήκες εκεί και πλέον έχω συνηθίσει. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, σε μια χώρα που είναι πολύ ζεστή ειδικά το καλοκαίρι, μου δίνει τη ευκαιρία να προσαρμόζομαι πιο εύκολα από άλλες παίκτριες. Μου αρέσει να παίζω σε αυτές τις συνθήκες, μπορώ να πω».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αμφιλοχία: Νεκρός βρέθηκε ο 29χρονος ψαράς

Καιρός: Έρχεται η πρώτη φθινοπωρινή κακοκαιρία την Κυριακή, δεν επηρεάζεται η Αθήνα - Πού θα βρέξει σήμερα

Τένις: Toilet breaks, mind games και ο Τσιτσιπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης