Ο Ρονάλντο επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο με την ομάδα του Μάντσεστερ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την επιστροφή του στους «Κόκκινους Διαβόλους»

cristiano232
Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Το ποσό της μεταγραφής του φαίνεται να αγγίζει τα 28 εκατ. ευρώ. 

Οι Άγγλοι ξεκαθάρισαν ότι ο Πογκμπά δεν είναι υπό συζήτηση έναντι οποιουδήποτε ποσού, αλλά το πιο πιθανό είναι να ενδιαφέρει ο Αντονί Μαρτιάλ ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Σόλσκιερ. Πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά από 12 χρόνια και είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Η «αρπαγή» του αιώνα

Μέχρι και το πρωί της Παρασκεύης όλα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα άφηνε τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα χθες Πέμπτη υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία του CR7 με τους «Πολίτες». Μάλιστα είχαν δημοσιοποιηθεί και τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του. 

Υπενθυμίζεται πως ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους και το μεσημέρι αναχώρησε από το Τορίνο, με προορισμό τη Λισαβόνα και όχι το Μάντσεστερ.

Cristiano Ronaldo boards private plane at Turin Airport amidst transfer speculation 👀

Κλείσιμο
Αρχικά ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε να μιλήσει με τον συμπατριώτη του προκειμένου να επιβεβαιώσει την πρόθεση αποχώρησης του από την Serie A και τους μπιανκονέρι και κατόπιν στο κόλπο μπήκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον οποίο ο Ρονάλντο έχει ως δεύτερο πατέρα και του οφείλει σε μεγάλο βαθμό την τεράστια καριέρα του. Αυτός απαίτησε την απόκτηση του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2003, πριν φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009, αντί ποσού ρεκόρ για την εποχή, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ κι αυτός απαίτησε τώρα από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την επιστροφή του. Το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όλα αυτά προφανώς και έγιναν γνωστά στην πλευρά της Σίτι κι έτσι εξηγείται η... αναδίπλωση Γκουαρδιόλα την ίδια ώρα που ο Σολσκιερ άφηνε ορθάνοικτο το παράθυρο της επιστροφής του άλλοτε συμπαίκτη του

«Δεν πίστευα ότι ο Ρονάλντο επρόκειτο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Είχαμε πάντα καλή επικοινωνία, ξέρω ότι ο Μπρούνο Φερνάντες του μιλούσε επίσης. Ξέρει τι νιώθουμε γι' αυτόν και αν πρόκειται να φύγει από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ» είπε ο Νορβηγός προπονητής με τον Καταλανό τεχνικό της Σίτι να δηλώνει... ικανοποιημένος με το ρόστερ του!

«Ο Κριστιάνο είναι παίκτης της Γιουβέντους και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτές τις τρεις, τέσσερις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περίοδου, είναι πως όλα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα που έχουμε και θα μείνουμε οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με νόημα:«Ο Κριστιάνο θα αποφασίσει πού θέλει να παίξει, όχι η Μάντσεστερ Σίτι, ούτε εγώ».

Κι ο Ρονάλντο λοιπόν αποφάσισε Γιουνάιτεντ, με τους «μπέμπηδες».



Ειδήσεις σήμερα:

Ντι Μάιο: Τελειώνουμε μέσα στις επόμενες ώρες τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού


Στην τιμή-ρεκόρ 2,76 δισ. ευρώ η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Σταμάτη για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου: Καλό ταξίδι ζωή μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης