Ο Ρονάλντο στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους για το τελευταίο αντίο

Ο Ρονάλντο στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους για το τελευταίο αντίο

Ο Πορτογάλος έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι και πήγε στο προπονητικό κέντρο για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του

cristiano_ronaldo_transfer_request_xr
Η συμφωνία του CR7 με την Σίτι είναι δεδομένη (15 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο) όπως και η απόφαση του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους (γι' αυτό από χθες έχει πάρει τα πράγματα του από τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου).

Η ιταλική ομάδα βέβαια δεν πρόκειται να τον χάσει τζάμπα (όπως ήθελε αρχικά η Σίτι) καθώς θα πάρει 25-30 εκατ. κι έναν παίκτη, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο στην Κοντινάσα.

Ο Ρονάλντο όπως συνηθίζει να το κάνει πήγε από πολύ νωρίς στο γήπεδο (στις 09:20), ενώ η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 10:45). Εκεί βρέθηκαν λίγο μετά τις 10:00 και λιγοστοί οπαδοί της ομάδας που ήλπιζαν ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη.

Στις 10:50 όμως η πύλη του αθλητικού κέντρου άνοιξε με τον Ρονάλντο να αποχωρεί με το πολυτελές αυτοκίνητο του, έχοντας αποχαιρετίσει τους μπιανκονέρι και κλείνοντας οριστικά το ασπρόμαυρο κεφάλαιο στην καριέρα του.



Κλείσιμο
Ο CR7 φόρεσε 134 φορές τη φανέλα της Γιουβέντους πετυχαίνοντας 101 γκολ με τους μπιανκονέρι και πλέον απομένει η τυπική ανακοίνωση για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ μετά από 12 χρόνια. Όχι όμως για την «αγαπημένη» του Γιουνάιτεντ, αλλά για τη μισητή Σίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης