Καταγγελία Καραπαπά για τον διαιτητή με Λουντογκόρετς

Καταγγελία Καραπαπά για τον διαιτητή με Λουντογκόρετς

Ένταση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με Καραπαπά, Φύτρα και Θωμαΐδη - «Ο διαιτητής με Λουντογκόρετς διέμεινε σε ξενοδοχείο από αυτά που… δεν κοιμάσαι τα βράδια» είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού

Karapapas
Επίθεση στην ΕΠΟ και σε όσους δεν δέχονται να υιοθετηθεί ως έχει η «Ολιστική Μελέτη» των FIFA/UEFA, εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς στην Γενική Συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί.

Υποστήριξε μεταξύ άλλων, μάλιστα, ότι ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς, διέμεινε –με ευθύνη της ΕΠΟ- σε ξενοδοχείο… ημιδιαμονής και αυτό τον επηρέασε στο παιχνίδι την επόμενη μέρα!

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:
«Έχουμε ένα ποδόσφαιρο που δεν πάει καλά σε όλα τα επίπεδα. Και ο πρωθυπουργός με τις FIFA/UEFA συμφώνησαν να κάνουν κάποιες αλλαγές με την Ολιστική Μελέτη.

Υπάρχουν κάποιοι που ζουν από το ποδόσφαιρο παρασιτικά. Και υπάρχουν τέτοιοι και στην ομοσπονδία. Κάποιοι που κάνουν νταραβέρια, κάνουν δουλίτσες. Να δούμε ποιοι είμαστε με το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Απορώ γιατί λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα και δεν λύνεται τίποτα. Οι FIFA/UEFA λένε ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να κανονίζει τα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είναι απλά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται αυτό και δεν το δέχονται οι Ενώσεις. Απορώ πώς δύο χρόνια οι FIFA/UEFA κάνουν υπομονή και δεν μας λένε να πάμε στον αγύριστο.

Κλείσιμο
Στείλανε τον διαιτητή που είχαμε με την Λουντογκόρετς και με ευθύνη της ΕΠΟ έμεινε σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία που δεν κοιμάσαι τα βράδια! Και του βγήκε αυτό στο γήπεδο!

Να πούμε περνάει η Ολιστική Μελέτη ως έχει και να πάμε παρακάτω. Όλοι επωφελούνται από αυτό. Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το νέο πρόεδρο, αλλά προέρχεται από το ποδόσφαιρο. Χθες χαρήκαμε που πέρασε και ο ΠΑΟΚ και έπρεπε να συνεχίσουν όλοι στην Ευρώπη.

Κάποιοι δεν θέλετε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν. Δεν σας βολεύει στις δουλειές σας».

«Αυτά που έκαναν οι φίλοι σας οι Γκιρτζίκηδες πληρώνουμε σήμερα»!
Στον Κώστα Καραπαπά απάντησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Κυριάκος Φύτρας, λέγοντας τα εξής:

«Ο κ. Καραπαπάς μας προσέβαλε όλους εδώ μέσα. Αν έχει κάποια στοιχεία για τις δουλειές που κάνουμε εδώ οι παριστάμενοι, να τα πει. Ποιοι είναι άνεργοι και κονομάνε από το ποδόσφαιρο; Τα γενικόλογα και τα “μα-μου-σου-του” εκεί που ξέρετε, όχι σε εμάς.
Αυτά που έκαναν οι φίλοι σας πληρώνουμε σήμερα. Του Γκιρτζίκη και των άλλων»!

Η τοποθέτηση Φύτρα έκανε έξαλλο τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού που ζητούσε επίμονα το λόγο, ενώ στην διαμάχη μπήκε και ο Λεωνίδας Θωμαΐδης (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ) και ακολούθησε ιδιαίτερα έντονος διάλογος που εκτονώθηκε με παρέμβαση Ζαγοράκη.

Αργότερα, στον Κώστα Καραπαπά απάντησε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου:
«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο φταίει για την κατάσταση σήμερα κύριε Καραπαπά, όχι η ΕΠΟ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ούτε το πρωτάθλημά σας. Εγώ δεν έχω κερδίσει ούτε ένα ευρώ από το ποδόσφαιρο».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης