Γκάλης: «Ναι» στην πρόταση Φασούλα να είμαι «επίτιμος πρόεδρος» της ΕΟΚ εφόσον εκλεγεί

Γκάλης: «Ναι» στην πρόταση Φασούλα να είμαι «επίτιμος πρόεδρος» της ΕΟΚ εφόσον εκλεγεί

Στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα ο «Nick the Greek», αν αναλάβει το χρίσμα να διοικήσει την ΕΟΚ μετά τις επερχόμενες εκλογές - Είναι η πρώτη φορά που ο Γκάλης βγαίνει μπροστά, θεσμικά, για το ελληνικό μπάσκετ

nick_gkalis_a
Στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ΕΟΚ, συντάσσεται ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, σύμφωνα με όσα τόνισε ο ίδιος, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Ο Γκάλης γνωστοποίησε πως συναντήθηκε προ ημερών με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική και συμφώνησαν να συμβάλλει ο «Nick the Greek» στην κοινή προσπάθεια «από τη θέση του επίτιμου προέδρου», εφόσον ο Φασούλας λάβει το χρίσμα για τη διοίκηση της ΕΟΚ.

2676141


«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ» ανέφερε ο Γκάλης.



Ειδήσεις σήμερα

Ο πρώην βαρόνος ναρκωτικών «El Doctor» εκδόθηκε από τις ΗΠΑ στο Μεξικό

Αφροδίτη Μπάρμπα: «Είναι στημένο», λέει η μητέρα του μοντέλου

Δεύτερη ευκαιρία για τα αδήλωτα τετραγωνικά των ακινήτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης