Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη της προσωρινής διοίκησης, ενώ απείχαν τα μέλη των παρατάξεων των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, τα οποία έχουν προσφύγει εκ νέου στο Πρωτοδικείο.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Με ομόφωνη απόφαση του, κατά την σημερινή συνεδρίαση, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α., Λ. Κηφισίας, αρ. 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ε.Ο.Κ.), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω COVID19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως».
Σε περίπτωση που δικαιωθούν οι παρατάξεις Φασούλα – Λιόλιου πάντως, τότε διαφοροποιείται ξανά η κατάσταση, αφού θα οριστεί άλλη προσωρινή διοίκηση, η οποία θα ορίσει εκλογές νωρίτερα.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.