Ρωσίδα Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει: «Το μυστικό των υψηλών επιδόσεων είναι να κάνεις πολύ σεξ»

Ρωσίδα Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει: «Το μυστικό των υψηλών επιδόσεων είναι να κάνεις πολύ σεξ»

Η 32χρονη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο στη συγχρονισμένη κολύμβηση ομολόγησε το μυστικό της για την κατάκτηση του τρίτου σερί χρυσού μεταλλίου

rosida-mainnn
Η Άλα Σισκίνα ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στη συγχρονισμένη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αποδεικνύοντας πως στα 32 της είναι ακόμα σε τρομερή αγωνιστική φόρμα.

Μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας της, «Sport Express», αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που την κρατάει σε φόρμα, σημειώνοντας πως συμβουλεύτηκε τον γιατρό της ρωσικής ομάδας για την επίδραση που έχει η σεξουαλική δραστηριότητα στην καριέρα της: «Αν υπάρχει μπροστά σου μεγάλη, κυκλική δουλειά, μην κάνεις σεξ καλύτερα. Και πάλι όμως υπάρχουν μικροδιαφορές σε κάθε οργανισμό και πρώτα πρέπει να ακούς τον εαυτό σου. Αν πιστεύεις πως το σεξ βοηθάει. Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για τα αποκαλούμενα "επιθετικά" σπορ. Αν αισθάνεσαι πως αυτή η συμπεριφορά σε βοηθάει να αποδίδεις καλύτερα, μην κάνεις σεξ», σχολίασε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στον αθλητικό και μη κόσμο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Σε αντίθεση με τον μύθο ότι το στήθος σας βοηθά να παραμείνετε στη ζωή, ισχύει το αντίθετο. Προτείνω στις γυναίκες με μεγάλο στήθος να επανεξετάσουν τη χειρουργική επέμβαση. Η προπόνηση με μεγάλο στήθος είναι πιο δύσκολη. οι επεμβάσεις είναι πολύπλοκες και δαπανηρές».



Κλείσιμο


Όταν υπερασπίστηκε δημόσια τον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα

Τον Νοέμβριο του 2020 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε τον επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγό της Εθνικής Ρωσίας, να αυτό-ικανοποιείται. Όπως ήταν λογικό, αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και τον ομοσπονδιακό Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, που τον απέκλεισαν από την αποστολή της εθνικής ομάδας.

Η 31χρονη κολυμβήτρια τότε είχε υπερασπιστεί δημόσια τον Ρώσο ποδοσφαιριστή για το περιβόητο ακατάλληλο βίντεο που διέρρευσε.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως είναι κρίμα που είναι τόσο εύκολο στις μέρες μας να «χακάρεις» τους λογαριασμούς ενός ατόμου και να κλέψεις προσωπικές πληροφορίες.

«Στον σύγχρονο κόσμο, όταν μια βάση δεδομένων που περιέχει τόσο ευαίσθητες πληροφορίες μπορεί τόσο εύκολα να χακαριστεί, δεν εκπλήσσομαι που διαρρέουν ακατάλληλα βίντεο», σχολίασε.












dhuba



Ειδήσεις σήμερα

Αφγανούς πρόσφυγες φέρνουν οι ΗΠΑ σε Αλβανία, Κόσοβο και Βόρεια Μακεδονία

Νέα μελέτη: Ασφαλή για εγκύους, θηλάζουσες και όσες θέλουν να κάνουν παιδί τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna

Κορωνοϊός - Έρευνα: Μολυσμένοι με τη μετάλλαξη Δέλτα καθυστερούν να εμφανίσουν συμπτώματα, ενώ είναι ικανοί να μεταδίδουν τον ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης