Μαρτίνς: «Να βγάλουμε αντίδραση - Υπολογίζουμε Βάτσλικ για το μέλλον, πιθανό να παίξει ο Ονιεκούρου»

Μαρτίνς: «Να βγάλουμε αντίδραση - Υπολογίζουμε Βάτσλικ για το μέλλον, πιθανό να παίξει ο Ονιεκούρου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε να εννοηθεί ότι ο Βατσλίκ δεν θα είναι βασικός κόντρα στη Σλόβαν, ότι ο Ονιεκούρου πιθανότατα θα παίξει, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ρόνι Λόπες δεν θα παίξει στον πρώτο αγώνα

martinsosfp
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε ότι ο Ρόνι Λόπες δεν θα παίξει την Πέμπτη (19/8, 22.00) στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Σλόβαν για τα play off του Europa League. Άφησε δε να εννοηθεί ότι ο Βατσλίκ δεν θα είναι βασικός, καθώς «τον υπολογίζουμε για το μέλλον», ενώ από την άλλη υποστήριξε ότι ο Ονιεκούρου έχει πολλές πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί.

LIVE - H Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας


Για το εάν ο Λόπες μπορεί να μπει στη λίστα:

«Είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα, όχι για το αυριανό παιχνίδι δεδομένου ότι δεν έχει προπονηθεί ακόμα. Πρέπει να προπονηθεί σήμερα, να δώσει τις απαντήσεις του και να δείξει το τι μπορεί να διεκδικήσει. Μπορεί να μπει στη λίστα, όχι όμως για το αυριανό παιχνίδι. Θα το αποφασίσουμε το βράδυ».

Για το στοιχείο που θα ήθελε να δει αύριο σε σχέση με τους αγώνες με τη Λουντογκόρετς:

«Θέλουμε να δούμε βελτιωμένο τον Ολυμπιακό. Με περισσότερη θέληση για τη νίκη και με πιο καλή μετάβαση από την άμυνα σε επίθεση. Κυρίως να δούμε θέληση. Είμαστε σε μία λιγότερο καλή στιγμή. Πιστεύω στη δουλειά της ομάδας και στη θετική απάντηση που να δώσουμε αύριο. Να δώσουμε μία θετική απάντηση και καλύτερη αντίδραση. Επίσης αυτό που θέλουμε να δούμε σε σχέση με το ματς με τη Βουλγαρία είναι πως στην παράταση με παίκτη λιγότερο δείξαμε παραπάνω θέληση. Αυτό θέλω να το δω ξανά αύριο».

Για τον Τικίνιο:

«Ο Τικίνιο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής του. Σε κάποιες ασκήσεις συμμετέχει. Όχι σε ασκήσεις με τον αντίπαλο. Τον ετοιμάζουμε ώστε μετά τη διακοπή να είναι έτοιμος. Η επιστροφή του γίνεται σταδιακά».

Για τους Βατσλίκ και Ονιεκούρου και εάν θα τους δούμε για πρώτη φορά αύριο:

«Όπως είπαμε πριν όλοι με εξαίρεση τον Ρόνι και τους τραυματίες είναι διαθέσιμοι. Όποιος είναι σε πιο καλή κατάσταση θα παίξει. Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βατσλίκ είναι ένας παίκτης με εμπειρία και ικανότητες, που δεν ήταν δυνατόν να παίξει όταν ήρθε διότι δεν ήταν στις πιο καλές συνθήκες. Ο Ονιεκούρου έχει ενταχθεί στην ομάδα, έχει καταλάβει το τι ζητάμε και έχει πολλές πιθανότητες. Ποιοι θα παίξουν όμως θα το δείτε αύριο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κορωνοϊό - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της

Φωτιά στα Βίλια: Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο - Συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης