Ρουντ-Τσιτσιπάς 0-2: Πρόκριση με περίπατο στα ημιτελικά του Rogers Cup

Ρουντ-Τσιτσιπάς 0-2: Πρόκριση με περίπατο στα ημιτελικά του Rogers Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς στα καλύτερά του! Ο Έλληνας τενίστας μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον προημιτελικό κόντρα στο Νο12 της κατάταξης, Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε με 2-0 (6-1, 6-4) στους «4» του καναδικού Open

tsitsipas_202748
Μεγάλος Τσιτσιπάς, μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στους «4» του Rogers Cup.

Κόντρα στις προβλέψεις για ένα ανταγωνιστικό ματσάρισμα με τον Κάσπερ Ρουντ, το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Στέφανος ήταν ισοπεδωτικός στο πρώτο σετ και με άριστη διαχείριση στο σερβίς του στο δεύτερο σετ, νίκησε με 2-0 και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του καναδικού Open, περιμένοντας τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Μπαουτίστα-Αγκούτ-Οπέλκα.

Μέσα σε 24', ο Στεφ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ κι αυτό λέει πολλά. Με 3,8 χτυπήματα και 5,1'' κατά μ.ο. ανά πόντο, εμμένοντας στην τακτική του να ανεβαίνει στο φιλέ μετά το δικό του σερβίς, ο Τσιτσιπάς έκανε ό,τι ήθελε τον Νορβηγό και χάρη στα δύο break έκανε δια περιπάτου το 1-0.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdiktcwh6wkp-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdiktcw9bt7t-sf)


Ο Ρουντ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένος στο δεύτερο σετ και δεν επέτρεψε το break στα τέσσερα πρώτα game που είχε το σερβίς. Ωστόσο, με μεθοδικότητα και διατηρώντας την αποτελεσματικότητα στο δικό του σερβίς, ο Στέφανος πήρε εντυπωσιακά το 9ο game, έκανε το 5-4 κι από εκεί και μετά το ματς δεν είχε γυρισμό.

Ο Έλληνας τενίστας επιστρέφει, λοιπόν, σε ημιτελικά Rogers Cup (14/8, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ώρα) μετά το 2018 και φιλοδοξεί να επαναλάβει εκείνη την πορεία του μέχρι τον τελικό, γνωρίζοντας πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει ο Ράφα Ναδάλ για να τον σταματήσει και είναι το φαβορί για την κατάκτηση στο Τορόντο!

Κλείσιμο



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Σάλος με την δολοφονία Αφγανής από τους αδελφούς της – Γιατί έχει ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση

Βρετανία: Συναγερμός στο Πλίμουθ - Για περιστατικό με «αρκετούς νεκρούς και τραυματίες» μιλά η αστυνομία - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Μία γυναίκα νεκρή και 18 τραυματίες εξαιτίας έκρηξης σε αστικό λεωφορείο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης