Μαρτίνς: «Το χάσαμε από δικό μας φταίξιμο» -Δείτε βίντεο

Μαρτίνς: «Το χάσαμε από δικό μας φταίξιμο» -Δείτε βίντεο

«Ήμασταν κακοί, έπρεπε να ήμασταν πιο δραστήριοι και πιο σοβαροί», παραδέχθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά τον αποκλεισμό απο τη Λουντογκορετς στη Βουλγαρία

5356857
Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι πιο σοβαρός κόντρα στη Λουντογκόρετς και επεσήμανε ότι κομβική για τον αποκλεισμό ήταν η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε:

«Το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από την είσοδό μας στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε άσχημα και δεχτήκαμε δύο γκολ. Ήμασταν κακοί. Ήταν ένα σημαντικό ματς, έπρεπε να ήμασταν πιο δραστήριοι και πιο σοβαροί. Το χάσαμε το ματς από δικό μας φταίξιμο. Πρέπει να αντιδράσουμε από την αυριανή κιόλας προπόνηση. Χάσαμε έναν μεγάλο στόχο, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Πρέπει τώρα να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε μεγάλη ομάδα, μας παρέχονται οι καλύτερες συνθήκες για δουλειά. Βρισκόμαστε εδώ για τις νίκες και για τα καλά αποτελέσματα. Σε δύσκολες στιγμές έχουμε θέληση για αντίδραση. Να επιστρέψουμε τώρα στην πραγματικότητα. Όλοι βλέπουμε ότι αν δεν δουλέψεις, δεν μπορείς να κατακτήσεις στόχους».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdg5y9h8084p-se)




Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Αλγερία: Τουλάχιστον 42 οι νεκροί στις πυρκαγιές που σαρώνουν τον βορρά της χώρας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης