Πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο τους με την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μισλέν, κλείνοντας ακόμα μια θέση στην οποία αναζητούσε προσθήκη βασικού ποδοσφαιριστή.
Θυμίζουμε πως ο Μισλέν την περσινή σεζόν με τη Λανς πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γαλλίας με τέσσερις ασίστ, ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Γαλλίας και στα τρία παιχνίδια των «τρικολόρ». Στη Λανς δεσμευόταν με συμβόλαιο το οποίο είχε ισχύ για ακόμα ένα χρόνο.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»